Aλεξίου: «Τιμή για την ΑΕΚ που επέστρεψε στην Ευρώπη»
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, χαρακτήρισε τιμή για την ομάδα που βρίσκεται ξανά στα... σαλόνια της Ευρώπης κι ευχαρίστησε τους διοργανωτές που τους εμπιστεύτηκαν.
«Αποτελεί τιμή για την ΑΕΚ, που βρίσκεται ξανά στα “σαλόνια” της Ευρώπης. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ευρωλίγκα και τον κύριο Μπερτομέου, που πίστεψαν στο πλάνο μακράς πνοής της διοίκησής μας, αλλά και στο ιστορικό μέγεθος της ΑΕΚ και μας εμπιστεύτηκαν», ήταν τα λόγια του προέδρου της Ένωσης στο aekbc.gr.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
