Σπανούλης: «Κρίμα που έφυγε ο Σλούκας, αλλά...»

Γιάννης Ράμμας
Σπανούλης: «Κρίμα που έφυγε ο Σλούκας, αλλά...»
Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για τη μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, πώς ο Ολυμπιακός θα καλύψει το κενό του και για τους στόχους του τη νέα χρονιά.

«Ο Σλούκας αποχώρησε απ' την ομάδα κι ήταν ένας σημαντικό μέλος της οικογενείας μας. Είμαστε στεναχωρημένοι που ο ίδιος κι η διοίκηση δεν κατάφεραν να βρουν τη χρυσή τομή, αλλά είμαστε παίκτες κι απλώς παίζουμε μπάσκετ. Επίσης ο Ντάνστον πήγε στην Εφές, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στην ομάδα. Το 2012 ο Ντούσαν Ίβκοβιτς αποχώρησε απ' την ομάδα κι ακολούθησαν κάποιοι σημαντικοί παίκτες. Πιστεύω πως θα καταφέρουμε να βρούμε άξιους αντικαταστάτες για τη νέα χρονιά» είπε (tanjug.rs) απ' το Βελιγράδι στο περιθώριο των εκδηλώσεων για τα 20ά γενέθλια του πρακτορείου «BeoBasket» (κι όχι μόνο), το οποίο τον εκπροσωπεί.

Όσο για τη νέα χρονιά: «Έχω ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο στον Ολυμπιακό. Ευελπιστώ να 'μαι στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο, όπως όλη η ομάδα. Πάντα έχουμε υψηλούς στόχους και θα μας πονέσει αν δούμε άλλους να τα πηγαίνουν καλύτερα απ' ό,τι εμείς».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα