Συνεχίζουν μαζί Ομπράντοβιτς και Άλμπα!

Συνεχίζουν μαζί Ομπράντοβιτς και Άλμπα!

Φάνης Παναγιώτου
Συνεχίζουν μαζί Ομπράντοβιτς και Άλμπα!

bet365

Το όνομα του Σάσα Ομπράντοβιτς ακούστηκε για όποια ομάδα στην Ευρώπη έψαχνε προπονητή, αλλά πλέον έγινε γνωστό πως θα συνεχίσει στην Άλμπα Βερολίνου!

Ένας Ομπράντοβιτς για τον Παναθηναϊκό. Ναι, ήταν αλήθεια. Ο Σάσα Ομπράντοβιτς ήταν μεταξύ των υποψήφιων για τον πάγκο του “Τριφυλλιού” ενώ το όνομα του ακούστηκε και για άλλες ομάδες, όπως η ΕΑ7 Αρμάνι Μιλάνο.

Τελικά, όμως, ο 46χρονος προπονητής θα συνεχίσει στην Άλμπα! Οι Γερμανοί ενημέρωσαν επίσημα πως συνεχίζουν με τον Ομπράντοβιτς, ο οποίος από τη μεριά του δήλωσε: «Το Βερολίνο είναι το δεύτερο σπίτι μου και νιώθω πολύ καλά εδώ. Ανυπομονώ για τις προκλήσεις της επόμενης χρονιάς, γιατί το πρότζεκτ μας έχει πολύ δρόμο ακόμη. Θα κάνουμε τα πάντα για να επαναλάβουμε τα θετικά αποτέλεσματα προηγούμενων χρόνων με ομαδικό πνεύρα, σκληρή δουλειά και πάθος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα