Το νέο αστέρι της Λετονίας κι οι Νικς (pic)

Το νέο αστέρι της Λετονίας κι οι Νικς (pic)

Το νέο αστέρι της Λετονίας κι οι Νικς (pic)

bet365

Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις ετοιμάζεται για το μεγάλο άλμα στην καριέρα του και δεν έκρυψε το γεγονός πως θα ήθελε να παίξει για λογαριασμό των Νικς!

Αλήθεια, υπάρχει νεαρός που δεν θα ήθελε να φορέσει την ιστορική φανέλα των Νιου Γιορκ Νικς; Μάλλον όχι είναι η απάντηση και το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση του Κρίσταπς Πορζίνγκις.

Ο 20χρονος φόργουορντ/σέντερ από τη Λετονία (γενν. το 1995, ύψος 2.16μ.) αγωνίζεται από το 2012 στην Καχασόλ, φέτος πήρε το βραβείο Rising Star στο Eurocup (11.6π. σε 16 συμμ.) κι αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης.

Όλα δείχνουν πως το μέλλον του Πορζίνγκις βρίσκεται στο ΝΒΑ και σε δηλώσεις που έκανε τόνισε πως: «Θα ήταν κάτι απίστευτο το να παίξω για τους Νικς», ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε ότι: «Θα είμαι χαρούμενος σε όποια ομάδα του ΝΒΑ κι αν βρεθώ».

Οι Νικς έχουν την 4η επιλογή φέτος στο ΝΒΑ draft. Αν ο παίκτης που θα διαλέξουν θα είναι ο Κρίσταπς Πορζίνγκις δεν το γνωρίζουμε, ωστόσο στη Νέα Υόρκη ψάχνουν για την καλύτερη λύση, αφού θέλουν να ενισχυθούν κι έχουν την ευκαιρία τους, αφού τελευταία φορά που βρέθηκαν στις πρώτες πέντε θέσεις του draft ήταν το… μακρινό 1986!

 

NBA Τελευταία Νέα