Μαυροκεφαλίδης: «Να ελέγξουμε τον ρυθμό στην Πυλαία»

Μαυροκεφαλίδης: «Να ελέγξουμε τον ρυθμό στην Πυλαία»

Gazzetta team
Μαυροκεφαλίδης: «Να ελέγξουμε τον ρυθμό στην Πυλαία»

bet365

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης ανέφερε τις σκέψεις του για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία και τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός σε αυτό το ματς.

Αναλυτικά το blog του Λουκά Μαυροκεφαλίδη το οποίο διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του.

«Καλησπέρα σε όλους,

Καταφέραμε να πετύχουμε το πρώτο ζητούμενο μας για τα δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ στην έδρα μας, που ήταν να προστατεύουμε το πλεονέκτημα μας και να πάμε στη Θεσσαλονίκη για την πρόκριση. Τον τελευταίο καιρό πέραν των αλλαγών αντιμετωπίσαμε και πολλά προβλήματα από τους τραυματισμούς.

Άρα, αυτό δεν μας βοηθά στο να βρούμε έναν καλό ρυθμό και να προλάβουμε ν’ αφομοιώσουμε απόλυτα αυτά που θέλει ο προπονητής μας. Ο χρόνος δεν λειτουργεί υπέρ μας και γνωρίζουμε πως δεν έχουμε την άνεση και το περιθώριο για να μπορέσουμε να δουλέψουμε μακριά από την πίεση.

Έχουμε μπροστά μας ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι την Τρίτη στην Πυλαία. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ πιο ανταγωνιστικός στην έδρα του, εξάλλου τον έχουμε αντιμετωπίσει δύο φορές κατά τη διάρκεια της χρονιάς και το ξέρουμε καλά.

Θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του, θα έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και οφείλουμε να είμαστε πιο προσεκτικοί ώστε να πάρουμε τη νίκη που θα μας εξασφαλίσει από το τρίτο ματς την πρόκριση στους τελικούς των πλέι οφ.

Βασικό μας μέλημα είναι να μην παρουσιάζουμε μεγάλα διαστήματα πτώσης στην απόδοση μας, να μη χάνουμε την αμυντική μας συνοχή και να παίρνουμε την κατάλληλη απόφαση στην επίθεση. Έτσι, θα ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα και θα καταφέρουμε να φτάσουμε στον στόχο μας.

Τα ξαναλέμε σύντομα,

Λουκάς».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα