Με Γλυνιαδάκη το 3 on 3 στο Ηράκελιο

Gazzetta team
Με Γλυνιαδάκη το 3 on 3 στο Ηράκελιο

bet365

Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης θα βρεθεί στο 3 on 3 που θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο Κρήτης.
Τις τελευταίες ετοιμασίες, ενόψει του τουρνουά στο Ηράκλειο Κρήτης, κάνουν η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών. Το Ηράκλειο «φοράει» σιγά-σιγά τα γιορτινά του, για να υποδεχθεί τα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ.
Ανάμεσα σε αυτά, θα είναι και ένας Κρητικός, ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης, ο οποίος δήλωσε: «Είναι κάτι πολύ μεγάλο και θεσμός πλέον για την πόλη του Ηρακλείου. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους που διοργανώνουν αυτά τα τουρνουά. Φυσικά και δεν θα μπορούσα να λείψω, θα είμαι εκεί και εφέτος. Είμαι πολύ χαρούμενος με την προσέλευση του κόσμου που κάθε χρόνο είναι και περισσότερη. Εφέτος ο κόσμος έχει μεγαλύτερο κίνητρο, αφού υπάρχουν νέες ιδέες με τις μικτές ομάδες. Είναι μία γιορτή και θα την απολαύσουμε όλοι μας. Είμαι πολύ περήφανος που είμαι Κρητικός και που στην Κρήτη, γίνεται κάθε χρόνο, μία τόσο μεγάλη και σπουδαία διοργάνωση».
Από την πλευρά του, ο φόργουορντ του Κολοσσού, Σωτήρης Μανωλόπουλος, ο οποίος θα βρεθεί και αυτός στο τουρνουά, ανέφερε: «Είναι μεγάλη μας τιμή να συμμετέχουμε στο 3Χ3 που διοργανώνουν ο ΠΣΑΚ και η ΕΟΚ. Κάθε χρόνο, είναι όλο και καλύτερα τα τουρνουά. Είναι πολύ όμορφο να είσαι κοντά στα παιδιά, ενώ αυτά τα τουρνουά, βοηθούν στη διάδοση του μπάσκετ, ιδιαίτερα στην επαρχία. Εμείς από την πλευρά μας, θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας, για να διασκεδάσουν όλοι και θα προσπαθήσουμε να τους μάθουμε όσα περισσότερα μπορούμε».
Οι εγγραφές έχουν αρχίσει και η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ. Για πρώτη φορά μάλιστα, θα υπάρχουν κατηγορίες για οικογένειες και μικτές ομάδες. Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να βρείτε στο site: http://www.psak.gr/archiki.html

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα