Ενημέρωσε για τα εισιτήρια με τον Παναθηναϊκό ο ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Ενημέρωσε για τα εισιτήρια με τον Παναθηναϊκό ο ΠΑΟΚ

bet365

Ο ΠΑΟΚ περιμένει τον Παναθηναϊκό (2/6, 20:30) στο τρίτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς κι η ομάδα της Θεσσαλονίκης ενημέρωσε τους φιλάθλους της για τη διάθεση των εισιτηρίων.

«Το πρωτάθλημα του μπάσκετ μπαίνει πλέον στην πιο σημαντική του περίοδο. Ξεκινά η ημιτελική φάση των πλέι οφ, ακολουθεί η τελική φάση και ο ΠΑΟΚ ξεκινά την πορεία του με πρώτο αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Η σειρά ξεκινά από το ΟΑΚΑ και συνεχίζεται στη Θεσσαλονίκη και στο PAOK Sports Arena.

Για την διευκόλυνση των φιλάθλων, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ξεκινά από σήμερα, την διάθεση των εισιτηρίων για τον τρίτο αγώνα της σειράς ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, τον πρώτο δηλαδή αγώνα που θα διεξαχθεί στο "Παλατάκι" την Τρίτη 2 Ιουνίου 2015 και ώρα 20:30.

Ξεκινάμε δυνατοί και αποφασισμένοι και περιμένουμε όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ στο γήπεδο...

Οι τιμές των εισιτηρίων, παραμένουν οι ίδιες και ξεκινούν από τα 10€, ενώ θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι οι φίλαθλοι ότι στην δεύτερη (ημιτελικά) και τρίτη (τελικά) φάση των πλέι οφ δεν ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας των κατηγοριών BLACK και WHITE.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνεται από τα εξής σημεία...

Από το PAOK Sports Arena (Καθημερινά 10:00-20:00, Σάββατο-Κυριακή: 12:00-20:00),

Μέσω Internet, από το δίκτυο της TICKETHOUR,

Από τα μηχανήματα APS της Τράπεζας Πειραιώς, αλλά και από…

Το δίκτυο των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα.

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός που θα διεξαχθεί την Τρίτη 2/6/2015 στις 20:30 είναι…

ΤΙΜΗ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

10€

Όλα τα διαζώματα του γηπέδου

15€

108, 109, 110, 111

25€

VIP 1,2,5

50€

VIP 3,4

100€

VIP Lounge

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας των κατηγοριών SILVER, GOLD, LOUNGE και ΒOX, ισχύουν σε όλη την διάρκεια της σεζόν και στους αγώνες της ημιτελικής και τελικής φάσης των πλέι οφ.

Εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός διατίθενται και μέσω Internet από την διεύθυνση https://buy.tickethour.com/paokbc-ww/showProductList.html με την γνωστή διαδικασία Print@home. Μέσω του Print@home ο φίλαθλος μπορεί να αγοράσει τη συγκεκριμένη θέση που επιθυμεί, και να εκτυπώσει το εισιτήριό του στο σπίτι του με έναν απλό εκτυπωτή Α4, χωρίς να χρειαστεί να περιμένει στην ουρά των εκδοτηρίων για την παραλαβή των ήδη αγορασμένων εισιτηρίων του», αναφέρει το paokbc.gr.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα