Διαμαντίδης: «Πρέπει να στηριχθεί η προσπάθεια» (vid)

Gazzetta team
Διαμαντίδης: «Πρέπει να στηριχθεί η προσπάθεια» (vid)
Στήριξη στην προσπάθεια που γίνεται στον Παναθηναϊκό να χτίσει μία ομάδα για το μέλλον, βασιζόμενος σε νέα παιδιά, ζήτησε ο Δημήτρης Διαμαντίδης, που τόνισε ότι «έπρεπε να κερδίσουμε το παιχνίδι».

«Δεν με νοιάζει ποιος περιμένει τι και πως. Έπρεπε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Η ΤΣΣΚΑ είναι μια ομάδα καλή σε όλους τους τομείς. Ευχαριστούμε τον κόσμο. Συγχαρητήρια σε παιδιά και προπονητές. Την Τετάρτη το παιχνίδι θα είναι ακόμα πιο δύσκολο» δήλωσε αρχικά ο αρχηγός των «πράσινων», πριν προσθέσει: «Θεωρώ πως έχουμε κάνει υπέρβαση. Το πλάνο το ξέρετε. Εντάσσονται παιδιά στην ομάδα που παίζουν σε υψηλό επίπεδο. Κάναμε σκληρή δουλειά για να φτάσουμε στους 8 και αντιμετωπίζουμε μια καλή ομάδα. Θα παλέψουμε για ότι μας ανήκει. Θα δώσουμε ό,τι έχουμε. Άμα είναι καλύτερη η ΤΣΣΚΑ θα χάσουμε».

Στη συνέχεια, επισήμανε: «Σίγουρα η ομάδα χρειάζεται κορμό Ελλήνων παικτών με παιδιά που θα μάχονται. Πρέπει να στηριχθεί η προσπάθεια και ας έχει επιπτώσεις σε τίτλους. Πρέπει να φτιάξει το μέλλον της η ομάδα».

Ερωτηθείς για το αν καθοδηγεί τους συμπαίκτες του, εξήγησε: «Κίνητρό μου είναι να παίξω μπάσκετ. Υπάρχουν προπονητές για να καθοδηγήσουν. Έχω φτάσει 35 χρονών. Τώρα πλέον παίζω γιατί μου αρέσει το μπάσκετ».

Τέλος, για το τέταρτο παιχνίδι της σειράς, σημείωσε: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε. Θα είναι πιο διαβασμένη η ΤΣΣΚΑ στο επόμενο παιχνίδι».