Η Ρόδος «αγκάλιασε» τα «Καλάθια Αγάπης

Η Ρόδος «αγκάλιασε» τα «Καλάθια Αγάπης

Gazzetta team
Η Ρόδος «αγκάλιασε» τα «Καλάθια Αγάπης

bet365

Η Ρόδος «αγκάλιασε» την εκστρατεία κοινωνικής προσφοράς του ΕΣΑΚΕ «Καλάθια Αγάπης», που συνεχίστηκε χθες Σάββατο (18/4) για τρίτη αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

«Η εκστρατεία στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία με την συνεργασία της ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels, τον Δήμο Ρόδου, την Ιερά Μητρόπολη και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγίου. Πριν την έναρξη της συνάντησης Κολοσσός H Hotels – Ρέθυμνο Aegean για την 23η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ κ. Γιώργος Χαλβατζάκης, παρέδωσε 50 «Καλάθια Αγάπης» για άπορες οικογένειες της Ρόδου, στο Δήμαρχο κ. Φώτη Χατζηδιάκο και τον εκπρόσωπο κοινωνικής μέριμνας της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου, πατέρα Κάλλιστο Αναστασίου. Παράλληλα ο Κολοσσός H Hotels παρέδωσε τρόφιμα που συγκέντρωσε με τη βοήθεια των φιλάθλων και των χορηγών του, στον Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Μέριμνας κ. Ηλία Ζωγραφίδη.

Στη ζεστή κοινωνική εκδήλωση αλληλεγγύης, συμμετείχαν ο πρόεδρος ΕΣΑΚΕ κ. Γιώργος Χαλβατζάκης, ο γεν. διευθυντής κ. Γιώργος Κονδύλης, σύσσωμη η διοίκηση του Κολοσσού H Hotels, ο Δήμαρχος Ροδίων κ. Φώτης Χατζηδιάκος, ο πατέρας Κάλλιστος Αναστασίου υπεύθυνος φιλοπτώχου της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ηλίας Ζωγραφίδης, η κα. Αννα Ζωάννου, Αντιδήμαρχος Προστασίας και Προαγωγής Υγείας, Κοινωνικής Πολιτικής, ο κ. Σάββας Καλαθενός, εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Αθλητισμού, Γηπέδων και αθλητικών εγκαταστάσεων κ.α.

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ κ. Χαλβατζάκης ευχαρίστησε τους τοπικούς φορείς και τους φιλάθλους που συνέδραμαν στην προσπάθεια συγκέντρωσης τροφίμων και ενίσχυσης των λιγότερο προνομιούχων συνανθρώπων μας. Συμπλήρωσε δε ότι υπάρχει η σκέψη να καθιερωθεί ένα εισιτήριο ή κάρτα στα παιχνίδια του πρωταθλήματος για δωρεάν είσοδο που θα δίδεται στις άπορες οικογένειες για να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν από κοντά το ελληνικό μπάσκετ.

Ο δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος, καλωσόρισε τους ανθρώπους του ΕΣΑΚΕ, τους συνεχάρη για την πρωτοβουλία «Καλάθια Αγάπης» και τόνισε πως δεν έχουν μόνο σημειολογική σημασία αφού ακόμη και στη Ρόδο υπάρχουν κοινωνικές ομάδες που έχουν μεγάλη ανάγκη. «Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να περάσει αυτό το μήνυμα παρά από το χώρο του αθλητισμού και της νεολαίας», αναρωτήθηκε ο δήμαρχος Ρόδου. Στη συνέχεια ο κ. Χατζηδιάκος πρόσφερε ένα πολύ όμορφο αναμνηστικό, χαρίζοντας στον κ. Χαλβατζάκη, τον θεό Ήλιο (τον παραλλήλισε με τον Κολοσσό) για να στολίσει τα γραφεία του ΕΣΑΚΕ με το σύμβολο της Ρόδου.

Από αριστερά ο κ. Σάββας Καλαθενός εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Αθλητισμού, Γηπέδων και αθλητικών εγκαταστάσεων, ο πατέρας Κάλλιστος από το φιλόπτωχο της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ κ. Γιώργος Χαλβατζάκης, ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος, ο Αντιπεριφερειάρχης κοινωνικής μέριμνας κ. Ηλίας Ζωγραφίδης, η υπεύθυνη μάρκετινγκ και επικοινωνίας ΚΟΛΟΣΣΟΥ H HOTELS κα Αντα Καραγιάννη

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ηλίας Ζωγραφίδης μετέφερε τις ευχές και ευχαριστίες του Περιφερειάρχη και αναφέρθηκε στην αξιόλογη πρωτοβουλία τονίζοντας ότι ο αθλητισμός και η κοινωνική μέριμνα είναι δρόμοι παράλληλοι και μετά τη λήξη αυτής της προσπάθειας θα ακολουθήσουν και άλλες δράσεις.

Από την πλευρά της Μητρόπολης, ο πατέρας Κάλλιστος ευχαρίστησε εκ μέρους του Μητροπολίτη κ. Κυρίλλου, τους φορείς και τον ΕΣΑΚΕ και ανέφερε πως: «Η Ρόδος δείχνει την αγάπη της και την αγκαλιά της παρά το γεγονός ότι όλοι βιώνουμε πολλά προβλήματα. Η ομαδικότητα στέλνει πολλά μηνύματα κοινωνικής αλληλεγγύης. Η μονάδα έχει μικρή διάρκεια αλλά η ομάδα όχι. Με αυτή την ευκαιρία στα μικρά παιδιά δίδεται η δυνατότητα να αγαπήσουν περισσότερο τον αθλητισμό». Από την πλευρά του η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels, ευχαρίστησε τον ΕΣΑΚΕ για την πρωτοβουλία, τους φιλάθλους για την προσφορά τροφίμων και τους χορηγούς που ανταποκρίθηκαν: ΒΑΠ, H HOTELS, καταστήματα ΠΑΠΠΟΥ, GLOBE WILLIAMS, ΔΕΡΜ Α.Ε., ΘΡΟΝΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ και ενημέρωσε ότι η συγκέντρωση τροφίμων θα συνεχιστεί και στους επόμενους εντός έδρας αγώνες μπάσκετ», αναφέρει το esake.gr.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα