Μεγάλη Εβδομάδα, μεγάλη 20άδα, τεράστιο γκάλοπ! (vids)

Gazzetta team
Μεγάλη Εβδομάδα, μεγάλη 20άδα, τεράστιο γκάλοπ! (vids)
Η ανταπόκριση του αναγνωστικού κοινού στο poll του gazzetta.gr για το ΤΟΡ 20 ξένων στην Ελλάδα ξεπέρασε κάθε προσδοκία με 54.263 ψήφους! Θυμηθείτε γιατί και πώς!

Το gazzetta.gr ετοίμασε μία Μεγάλη Εβδομάδα γεμάτη μπάσκετ κι η μπασκετική 6άδα του site ανέδειξε τους καλύτερους ξένους που έχουν παίξει στην Ελλάδα!

Έπειτα από τρία χορταστικά βίντεο, γεμάτα αναμνήσεις η καταμέτρηση ολοκληρώθηκε κι αναδείχθηκε το TOP 20 των ξένων που έχουν αγωνιστεί στην χώρα μας.

Αυτό όμως που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, έπειτα από τα σχόλια και τα shares των αναγνωστών του site, ήταν η συμμετοχή στην ψηφοφορία για τον Μεγαλύτερο Ξένο στην Ιστορία του ελληνικού μπάσκετ!

Το gazzetta.gr εξήγησε αρχικά τα κριτήρια που ανέδειξε το δικό του TOP 20 κι έπειτα ζήτησε από τους αναγνώστες να ψηφίσουν τη δική τους 20άδα!

Το αποτέλεσμα; Απίστευτο! 54.263 αναγνώστες συμμετείχαν στο poll του gazzetta.gr (αριθμός-ρεκόρ στην ιστορία των ψηφοφοριών του site) και ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, με 1ο και καλύτερο τον Ντέγιαν Μποντιρόγκα (2ος στη δική μας λίστα), 2ο τον Ντομινίκ (7ος στη δική μας λίστα), 3ο τον Πέτζα (15ος στη δική μας λίστα), 4ο τον Ρόι Τάρπλεϊ (την ίδια θέση κατέλαβε και στη δική μας λίστα) και 5ο τον Ζάρκο Πάσπαλιε (1ος στη δική μας λίστα). Δείτε εδώ το «δικό» σας poll!

Μέσα στη βδομάδα ο Αντώνης Καλκαβούρας βρέθηκε στο Βελιγράδι και μίλησε με τον Ζάρκο Πάσπαλιε (εδώ το πρώτο μέρος, εδώ το δεύτερο) που βρέθηκε στην κορυφή της λίστας, όπως και με τον Ντέγιαν Μποντιρόγκα που βρέθηκε στο Νο 2.

Ένα πραγματικά απολαυστικό εγχείρημα, που γνώρισε τεράστια απήχηση στους αναγνώστες μας!!!

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα