Γουέστμπρουκ: «Να υποστηρίξω τους Σπερς; Βλέπεις το καπέλο μου;» (vid)

Γιάννης Ράμμας
Γουέστμπρουκ: «Να υποστηρίξω τους Σπερς; Βλέπεις το καπέλο μου;» (vid)

bet365

Η πρόκριση των Θάντερ στα playoffs εξαρτάται απ' τους Σπερς, αλλά ο Ράσελ Γουέστμπρουκ δεν σκοπεύει να τους υποστηρίξει απέναντι στους Πέλικανς.

Με μία αναμέτρηση ν' απομένει για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου οι Θάντερ βρίσκονται μαζί με τους Πέλικανς στο 44-37, αλλά προς το παρόν είναι εκτός θέσεων playoffs, αφού υστερούν στην ισοβαθμία (3-1). Επομένως η πιθανή νίκη επί των ουραγών (16-65) Τίμπεργουλβς (@ Μινεάπολις στις 16/4, 03:00) των 11 συνεχόμενων ηττών δε θα τους εξασφαλίσει τίποτα, αν οι Πέλικανς επίσης επικρατήσουν των Σπερς (@ Νέα Ορλεάνη στις 16/4, 03:00), οι οποίοι κάθε άλλο παρά αδιάφοροι είναι, αφού θέλουν τη νίκη για το Νο.2 της Δύσης.

Παρότι θέλουν τη... στήριξή τους, ο Ράσελ Γουέστμπρουκ, δεν τους δίνει τη δική του.

Αφού πρώτα... φύσηξε και ξεφύσηξε, απάντησε σε σχετική ερώτηση πως «δε θα υποστηρίξω κανέναν. Δεν είμαι φίλαθλος των Σπερς. Τι ερώτηση είναι αυτή;», πριν προσθέσει με νόημα: «Βλέπεις το καπέλο μου;».

Επιπέδου MVP κι οι δηλώσεις του!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα