Μποντιρόγκα: «Θα είμαι για πάντα Παναθηναϊκός!» (gTV)

Μποντιρόγκα: «Θα είμαι για πάντα Παναθηναϊκός!» (gTV)

Μποντιρόγκα: «Θα είμαι για πάντα Παναθηναϊκός!» (gTV)

bet365

Το gazzetta.gr σας παρουσιάζει τη μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα, στον απεσταλμένο μας στο Βελιγράδι, Αντώνη Καλκαβούρα. Οι αναμνήσεις του με την «πράσινη» φανέλα, τα πρόσωπα που τον σημάδεψαν και η Ελλάδα με τα μάτια του.

Η επικοινωνία μας άρχισε μόλις ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία των συντακτών του gazzetta.gr και βγήκε η τελική λίστα με τους 20+1 κορυφαίους ξένους μπασκετμπολίστες που έπαιξαν ποτέ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η 2η θέση του Ντέγιαν Μποντιρόγκα και η πρωτιά του Ζάρκο Πάσπαλι, μας έδινε την ευκαιρία – με ένα ταξίδι-αστραπή στο Βελιγράδι – να συναντήσουμε δύο παίκτες-«θρύλους» του ευρωπαϊκού μπάσκετ και να μεταφέρουμε στους αναγνώστες μας στιγμές που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των Ελλήνων φιλάθλων για περισσότερο από μία δεκαετία (1991-2002).

Η αρχική μας σκέψη και συνεννόηση, ήταν να γίνει μία μεγάλη συνέντευξη και με τους δύο παλαίμαχους άσους παρόντες! Η κακοκαιρία που έπληξε για δύο μέρες το Μαυροβούνιο, όμως, αναγκαστικά άλλαξε τα σχέδιά μας και αρχικά μας προκάλεσε ένα δυνατό σοκ!

Ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα, βλέπετε, βρισκόταν για επαγγελματικούς λόγους στις δαλματικές ακτές και παρ' ότι είχε προγραμματίσει να επιστρέψει το πρωί του προκαθορισμένου ραντεβού μας, στη σερβική πρωτεύουσα, όλες οι πτήσεις από τα αεροδρόμια της Ποντγκόριτσα και της Τίβατ, ματαιώθηκαν. Παρ' όλα αυτά, ο «Ντέκι» μας διαβεβαίωσε ότι θα έκανε τα αδύνατα δυνατά για να επιστρέψει την επομένη το πρωί, πριν την προγραμματισμένη αναχώρηση μας για την Αθήνα...

Η συνέντευξη, λοιπόν, μπορεί να πέρασε από μύρια κύματα, έγινε όμως, στο «cafe» του νεότευκτου και εξαιρετικά φιλόξενου ξενοδοχείου «Square Nine», με τον 42χρονο παλαίμαχο άσο να εμφανίζεται ευδιάθετος και να μιλάει για όλους και για όλα. Απολαύστε, λοιπόν, τι λέει ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα για την τετραετία του στον Παναθηναϊκό, πως χαρακτηρίζει, χαριτολογώντας, τους σκληρούς Έλληνες αμυντικούς της εποχής και ποια θεωρεί την κορυφαία Εθνική Σερβίας στην οποία έπαιξε. Ποιο είναι το ματς που θα ήθελε να ξαναπαίξει, πως προετοίμαζε τον εαυτό του για τα ντέρμπι στο ΣΕΦ, γιατί δεν θα πήγαινε στον Ολυμπιακό και για ποιους λόγους βγάζει το καπέλο στον Σπανούλη. Ποια είναι η άποψή του για τους αδελφούς Γιαννακόπουλους, τον Ομπράντοβιτς, τον Ίβκοβιτς, τον Ράτζα, τον Διαμαντίδη και τι είναι αυτό που λατρεύει στους Έλληνες.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα