Πρίφτης: «Ευχαριστημένος, συνεχίζουμε τη δουλειά»

Πρίφτης: «Ευχαριστημένος, συνεχίζουμε τη δουλειά»

bet365

Ο Δημήτρης Πρίφτης ανέφερε πως η ΑΕΚ παρουσιάστηκε καλύτερη, ωστόσο δεν είχε παράπονα από τους παίκτες του και τόνισε πως πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν.

Ο τεχνικός του Άρη ανέφερε για την ήττα στο ΟΑΚΑ: «Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη, συγχαρητήρια για τη νίκη, έχει διαμορφώσει ένα πολύ καλό ρόστερ. Είναι δύσκολο να παίξεις άμυνα απέναντι της, έχει αρκετούς παίκτες που απειλούν στην περιφέρεια. Ήμασταν κακοί στο σουτ από την περιφέρεια. Δεν έχω παράπονα από τους παίκτες μου. Είμαι ευχαριστημένος από τη δουλειά τους, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο πρόγραμμα. Με τη διακοπή θα βρούμε τον χρόνο να ξεκουραστούμε για την τελική ευθεία».

Για το αν παίζει ρόλο το πλεονέκτημα έδρας: «Είμαστε στην τελική ευθεία. Με τον Πανιώνιο ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι που έπρεπε να το κερδίσουμε. Βέβαια, όλα πρέπει να προσπαθούμε να τα κερδίζουμε. Το πλεονέκτημα στα playoffs παίζει ρόλο, γιατί δίνει ώθηση στη γηπεδούχο ομάδα κι έχεις περισσότερη αυτοπεποίθηση, ωστόσο μπορείς να κάνεις νίκες κι εκτός. Δεν αποτελεί το βασικό κριτήριο για να κρίνει την τελική κατάταξη. Είτε μιλάμε για πρωτάθλημα, είτε για την τρίτη-τέταρτη θέση».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα