Ιωαννίδης: «Τον πονάω τον Άρη»

Gazzetta team
Ιωαννίδης: «Τον πονάω τον Άρη»

bet365

Ο Γιάννης Ιωαννίδης μίλησε για την άνοδο του Άρη και του ΠΑΟΚ, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο... επιστροφής του στους "κίτρινους".

Ο Γιάννης Ιωαννίδης μίλησε στο Goal:

Για την άνοδο των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Άρη: «Ως άνθρωπος του μπάσκετ μόνο καλές σκέψεις μπορείς να κάνεις όταν βλέπεις να δυναμώνουν ξανά ομάδες με ιστορία, με παράδοση και κόσμο, όπως είναι ο Άρης, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ. Ειδικά η ΑΕΚ δείχνει μεγάλη δίψα, έχει ισχυροποιηθεί, έχει πάρει καλούς παίκτες και έχει πλέον ξεκάθαρα υψηλούς στόχους. Πιστεύω πως τα πλέι οφ που έρχονται θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον».

Για τον Άρη: «Ο Άρης κάνει μια εξαιρετική χρονιά, την καλύτερη των τελευταίων ετών. Δεν είναι τα αποτελέσματα μόνο, έχει φτιάξει μια καλή ομάδα που είναι ανταγωνιστική και με λίγα σχετικά χρήματα. Παράλληλα έχει υποχρεώσεις οικονομικές από το παρελθόν, έχει το άρθρο 99 που πρέπει να πληρώνει. Έχει έναν προπονητή ο οποίος σκοτώνεται και προσπαθεί για το καλύτερο. Έκανε καλές νίκες, θα μπορούσε να κερδίσει και στη Ρόδο. Το ζητούμενο για μένα πέρα από τον φετινό στόχο είναι ο Άρης να δημιουργήσει αν μπορέσει έναν κορμό κρατώντας παίκτες και για την επόμενη χρονιά, να φτιάξει μια βάση Ελλήνων παικτών».

Για τα σενάρια που τον ήθελαν να αναλαμβάνει ξανά ρόλο στους «κίτρινους»: «Μετά από τόσα χρόνια μέσα σε αυτήν την ομάδα είναι δυνατόν να μην υπάρχει ενδιαφέρον; Τον πονάω τον Άρη, πώς να το πως Από εκεί και πέρα θα δούμε... Το θέμα είναι πως βρίσκεται σε εξέλιξη μια προσπάθεια, πάει καλά κι ελπίζω η ομάδα να δυναμώσει ακόμη περισσότερο στη συνέχεια. Ακολουθεί ένα δύσκολο πρόγραμμα, χρειάζονται συγκέντρωση, ομοψυχία και καθαρό μυαλό».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα