Πρίφτης: «Να μείνουμε συγκεντρωμένοι»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Πρίφτης: «Να μείνουμε συγκεντρωμένοι»

bet365

Ο Δημήτρης Πρίφτης έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του στη νίκη του Άρη επί της ΑΕΝΚ.

Ο Άρης επικράτησε εκτός έδρας της Νέας Κηφισιάς και ο Δημήτρης Πρίφτης δε θα μπορούσε να μην είναι χαρούμενος με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

Ο Έλληνας τεχνικός μιλώντας μετά το τέλος του ματς ανέφερε... «Ξέραμε ότι η Κηφισιά είναι μια πολύ καλή ομάδα σε σετ παιχνίδι. Η απουσία του Λιακόπουλου που είναι ένας από τους δύο σημαντικούς παίκτες στο επιθετικό παιχνίδι της Κηφισιάς μας δημιούργησε καλύτερες συνθήκες στο να πιέσουμε σε όλο το γήπεδο και να οδηγήσουμε σε λάθη τους αντιπάλους. Η κούραση που τους δημιουργήσαμε έπαιξε ρόλο στο χαμηλό ποσοστό στα σουτ τριών πόντων που είχε η Κηφισιά και αυτό το χαμηλό ποσοστό μας βοήθησε να φτάσουμε στη νίκη. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε το Δημήτρη Μαυροειδή που είναι πολύ καλός ψηλός και μας δημιούργησε πολλά προβλήματα φορτώνοντας μας με 15 φάουλ συνολικά τους ψηλούς μας. Πιστεύω ότι σε σημαντικά σημεία του ματς είχαμε καλό μακρινό σουτ και έτσι φτάσαμε στη νίκη. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου όμως πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι γιατί η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη και πρέπει να δείξουμε συνέπεια και υπομονή. Καλή συνέχεια στον Ηλία Παπαθεοδώρου και την Κηφισιά».

Ο Τόρεϊ Τόμας εκ μέρους των παικτών του Άρη ανέφερε, «Πήραμε μια πολύ δύσκολη νίκη με μια πολύ καλά προετοιμασμένη ομάδα. Δώσαμε τη μάχη για τέσσερα δεκάλεπτα και καταφέραμε να κρατήσουμε τη διαφορά μέχρι το τέλος».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα