ΛεΜπρον: «Τις προσευχές μου για τον Μπος»

Γιάννης Ράμμας
ΛεΜπρον: «Τις προσευχές μου για τον Μπος»

bet365

Ο Κρις Μπος των Χιτ ίσως τεθεί off με φόβους για θρόμβωση στους πνεύμονες κι ο μέχρι πρότινος συμπαίκτης του ΛεΜπρον Τζέιμς προσεύχεται γι' αυτόν.

O 31χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ εισήχθη σε νοσοκομείο του Μαϊάμι για ιατρικές εξετάσεις στους πνεύμονες και δεν είναι λίγοι όλοι όσοι φοβούνται πιθανή θρόμβωση. Ο «King» το απεύχεται και του έστειλε το μήνυμά του, όπως τις προσευχές του.

«Πωωω, η καρδιά μου είναι βαριά αυτή τη στιγμή, σκεφτόμενος την υγεία του Κρις Μπος! Ιδίως μετα το άκουσμα του θανάτου του Κέρσεϊ τις προάλλες. Τις προσευχές μου για εσένα και την οικογένειά σου, αδερφέ μου! Θα 'μαι εδώ για εσένα μέχρι τέλους, αν με χρειαστείς. #BandOfBrothers #BiggerthanBasketball. Μακάρι να 'μουν εκεί στο πλευρό σου αυτή τη δύσκολη στιγμή να σου πω ένα αστείο ή κάτι, αδερφάκι. Μόνο να σου πάρω το μυαλό μακριά απ' ό,τι περνάς! Αλλά ξέρω πως είσαι δυνατός και θα επιστρέψεις καλύτερος από ποτέ εντός κι εκτός παρκέ. #PrayForCB» έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter ο 30χρονος φόργουορντ των Καβαλίερς.

 

NBA Τελευταία Νέα