Η «πράσινη» ανιψιά του Σλότερ! (pic)

Στέλλα Παπαδοπούλου
Η «πράσινη» ανιψιά του Σλότερ! (pic)

bet365

Ο AJ Σλότερ μας συστήνει την «πράσινη» ανιψιά του και μέσω του blog του μοιράζεται τις εμπειρίες του από το Ελληνικό Πρωτάθλημα!

O Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού χαίρεται που θα μοιράζεται τις εμπειρίες του με την ομάδα του μέσω του esake.gr:

«Χαιρετώ όλους τους φίλους του μπάσκετ στην Ελλάδα.

Είναι συναρπαστικό για μένα που θα μοιράζομαι μαζί σας όλες τις εμπειρίες μου στο Ελληνικό πρωτάθλημα μέσω του esake.gr. Είναι ένας καλός τρόπος επικοινωνίας με όλους τους ανθρώπους που αγαπούν το μπάσκετ και φυσικά με τους φίλους του Παναθηναϊκού.

Είχαμε μια δύσκολη βραδιά στην Πάτρα κόντρα στον Απόλλωνα αλλά τελικά τα καταφέραμε. Οι αντίπαλοί μας είναι πραγματικά καλοί... Παίζουν σκληρά, σουτάρουν καλά, παίζουν εξαιρετικά στο ένας εναντίον ενός και απ' όσο γνωρίζω ήταν αήττητοι στην έδρα τους μέχρι τον μεταξύ μας αγώνα.

Εκτέλεσαν έξοχα στο πρώτο ημίχρονο και ειδικά στη δεύτερη περίοδο. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με διαφορά 12 πόντων στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και καταλάβαμε ότι έπρεπε να βελτιώσουμε την αμυντική μας παρουσία για να το ξεπεράσουμε.

Τελικά αλλάξαμε την κατάσταση γιατί μείναμε κοντά ο ένας στον άλλο και δουλέψαμε ως ομάδα. Ο αντίπαλός μας πέτυχε 22 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο κι εμείς νικήσαμε στον αγώνα. Οφείλω να συγχαρώ τους παίκτες του Απόλλωνα για το εξαιρετικό τους παιχνίδι όπως και τους συμπαίκτες μου γιατί αντιδράσαμε σωστά και παίξαμε σαν ομάδα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είχαμε τις σημαντικές απουσίες του Λουκά, του Λευτέρη και του Βλάντο... Εύχομαι να επιστρέψουν δυνατότεροι όσο το δυνατό πιο σύντομα γιατί γνωρίζω πόσο σκληρό είναι για έναν αθλητή να βρίσκεται ανήμπορος στον πάγκο.

Μετά τον αγώνα μας στη Μαδρίτη, εναντίον της Ρεάλ, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε κόντρα στην Κηφισιά, στην έναρξη του δευτέρου γύρου. Είναι καλοί οι αντίπαλοί μας... Έχουν νικήσει τον Ολυμπιακό κι αυτό δεν συνέβη τυχαία. Είναι μια ομάδα με έμπειρους παίκτες και θα έχουν έξτρα κίνητρο εναντίον μας οπότε θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε καλά.

Τέλος, θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια πολύτιμη, για μένα, φωτογραφία...

Η ανιψιά μου, Jamaaya Rose Lucas, φορούσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού στο Staples Center...

Με τον τρόπο αυτό έκανε... διάσημους τον Παναθηναϊκό όπως κι εμένα στις ΗΠΑ!!!

Είμαι περήφανος για εκείνη, την αγαπώ, αγαπώ την οικογένειά μου και προσπαθώ κάθε μέρα να τους κάνω να αισθάνονται περήφανοι για μένα.

Θα τα ξαναπούμε την επόμενη εβδομάδα

AJ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα