Πρωτοχρονιάτικη πίτα με τον Μπαρτζώκα ο Προμηθέας (pic)

Πρωτοχρονιάτικη πίτα με τον Μπαρτζώκα ο Προμηθέας (pic)

Γιάννης Ράμμας
Πρωτοχρονιάτικη πίτα με τον Μπαρτζώκα ο Προμηθέας (pic)

bet365

Ο Προμηθέας Χαλανδρίου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του στο «Μ. Παπαδάκης», όπου βρέθηκε κι ο τέως προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος και τιμήθηκε.

Το δελτίου Τύπου:

Ο Προμηθέας Χαλανδρίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα σε εορταστικό κλίμα στο κλειστό «Μ. Παπαδάκης». Ο πρόεδρος του συλλόγου, Κώστας Βλαχόπουλος καλωσόρισε γονείς και παιδιά των Ακαδημιών που κατέκλυσαν το κλειστό γυμναστήριο.

«Όπου υπάρχουν άριστοι σε μία κοινωνία, υπάρχει οξυγόνο, υπάρχει ζωή, υπάρχει μέλλον. Η ανάδειξη των αρίστων πέραν των ωφελημάτων που προσθέτει στο περιβάλλον που κινούνται οι Άριστοι, στην προκειμένη περίπτωση στον αθλητισμό, συντελεί και στην ανάπτυξη του κοινωνικού περιβάλλοντος. Η περσινή χρονιά συνδυάστηκε από μεγάλες επιτυχίες, όπως η άνοδος του αντρικού τμήματος στην Γ’ Εθνική, η καθιέρωση του γυναικείου σε πρωταγωνιστή στην Α’ ΕΣΚΑ, οι βραβεύσεις από την ΕΣΚΑ και τον ΣΕΠΚ στα μέλη της ομάδας μας αλλά –και αυτό μας ενδιαφέρει εξίσου- η επιτυχία των παιδιών των Ακαδημιών μας τόσο μέσα στο παρκέ όσο και στις εξετάσεις τους στις Πανελλήνιες. Αν αυτό που κάναμε χθες όμως, μας φαίνεται τόσο σπουδαίο, σήμερα δεν έχουμε κάνει ακόμα… αρκετά», τόνισε ο πρόεδρος της ομάδας.

Την λαμπρή εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο μοναδικός Έλληνας προπονητής που έχει κατακτήσει την Euroleague, Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος τιμήθηκε για την προσφορά του στο Ελληνικό μπάσκετ.

Ο Προμηθέας, δείχνοντας ότι δεν ξεχνάει τα παιδιά του, τίμησε και βράβευσε με μία χρυσή φανέλα τον «αιώνιο» αρχηγό του, Χάρη Βουρδουμπά. «Ο Προμηθέας είναι η οικογένεια μου. Θα αισθάνομαι πάντα μέλος της ομάδας και οι στιγμές που έζησα με τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου είναι εξίσου χαραγμένες στην μνήμη μου, με αυτή την σημερινή πολύ σημαντική στιγμή», είπε παραλαμβάνοντας την τιμητική πλακέτα από τον επίτιμο πρόεδρο της ομάδας, Ηλία Παπαγεωργίου. Δίπλα του ήτανη σύζυγος του, τα δύο παιδιά του και ο πιο πιστό οπαδός του... ο πατέρας του.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος, ο Αντιδήμαρχος Χαλανδρίου Σέργιος Γκάγκας, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Γιώργος Θωμάς, Θωμάς Βαρδουλάκης και ο υποψήφιος βουλευτής Β' Αθηνών με το «Ποτάμι», Χάρης Θεοχάρης.

 

Τελευταία Νέα