Μαυροκεφαλίδης: «Μ' επιπλέον κίνητρο στο Palau»

Γιάννης Ράμμας
Μαυροκεφαλίδης: «Μ' επιπλέον κίνητρο στο Palau»
Έπειτα τις πρώτες ήττες απ' τη Μπαρτσελόνα και την τελευταία αυτή απ' τον ΠΑΟΚ ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης εξήγησε πως ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαστεί διαφορετικός στο Palau Blaugrana αυτή τη φορά.

«Γνωρίζουμε πως θα 'ναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, επομένως πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να 'χουμε ενέργεια και στις δύο άκρες του παρκέ για 40 λεπτά. Χάσαμε και τα προηγούμενα δύο παιχνίδι απέναντι στη Μπαρτσελόνα κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου, επομένως αυτό είναι ένα μάθημα, πως πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα, αν θέλουμε να νικήσουμε. Παίξαμε πολύ άσχημα απέναντι στον ΠΑΟΚ για την Α1, επομένως πρέπει να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας και να παίξουμε μ' επιπλέον κίνητρο απέναντι στη Μπαρτσελόνα» είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας εν όψει 2ης αγωνιστικής του ΤΟΡ 16 ο 30χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ του Παναθηναϊκού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.