Ιβάνοβιτς: «Το κάναμε πιο περίπλοκο»

Γιάννης Ράμμας
Ιβάνοβιτς: «Το κάναμε πιο περίπλοκο»

bet365

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε δύσκολα του Άρη (76-69) στο ΟΑΚΑ κι ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς εξήγησε πως οι παίκτες του πρέπει να προσαρμόζονται κάθε φορά στα δεδομένα τους.

«Ξέραμε ότι επρόκειτο να 'ναι μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση. Για τον απλό λόγο ότι ο Άρης είναι μία πολύ καλή ομάδα και παίζει καλά. Είναι πολύ καλά δομημένος, καθοδηγείται πολύ σωστά κι έχει ξεκάθαρες ιδέες. Αλλά επίσης πιστεύω ότι κι εμείς κάναμε πιο περίπλοκο το παιχνίδι με το κακό ξεκίνημά μας στο δεύτερο ημίχρονο και τις πολλές μπάλες που χάσαμε. Πρέπει να προσαρμοζόμαστε κάθε φορά στα δεδομένα μας. Σήμερα (16/12) είχαμε θέμα στη θέση του πλέι μέικερ, ανταποκριθήκαμε σωστά, αλλά είμαι ικανοποιημένος, επειδή νικήσαμε μία καλή ομάδα και συγχαίρω τον Άρη» είπε στη συνέντευξη Τύπου της 10ης αγωνιστικής της Α1 ο 57χρονος Μαυροβούνιος προπονητής του Παναθηναϊκού, ο οποίος μίλησε και για...

...το αν υπήρχε θέμα συγκέντρωσης λόγω των προσεχών δύσκολων αναμετρήσεων: «Όχι, δεν είχαμε θέμα συγκέντρωσης. Είχαμε δυσκολίες στη θέση "1" λόγω των απωλειών, δεν είχαμε πρόβλημα συγκέντρωσης, αν και κάναμε κάποια λάθη στην επίθεση».

...τον Βλάντο Γιάνκοβιτς, ο οποίος βρέθηκε απ' τη θέση «1» μέχρι και στην «4»: «Είναι αλήθεια ότι έπαιξε σε πολλές θέσεις, αλλά θα πρέπει να παίζουμε κάθε φορά καλύτερα, καθώς έχουμε υψηλούς στόχους».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα