Δεν... κλείνει την πόρτα στον Κουφό ο Κατσικάρης

Δεν... κλείνει την πόρτα στον Κουφό ο Κατσικάρης

Gazzetta team
Δεν... κλείνει την πόρτα στον Κουφό ο Κατσικάρης

bet365

Ο Φώτης Κατσικάρης μίλησε για τις αντιπάλους της Εθνικής ομάδας στο Eurobasket 2015, ενώ τόνισε πως δεν... έκλεισε την πόρτα στον Κώστα Κουφό.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός ανέφερε αρχικά στην κάμερα του ΟΤΕ TV: «Το περασμένο καλοκαίρι ήταν πολύ θετικό που τα παιδιά προσαρμόστηκαν στην αγωνιστική φιλοσοφία ενός νέου προπονητή και στο ρόλο που θα είχε ο καθένας, όπως και τις απαιτήσεις που είχαμε. Πιστεύω ότι έχουμε πολύ καλές βάσεις. Σίγουρα στενοχωριθήκαμε που δεν καταφέραμε να πάμε πιο μακριά στο Mundobasket».

Για το Ζάγκρεμπ, πόλη που θα φιλοξενήσει τον όμιλο της Ελλάδας και τις ομάδες του γκρουπ της Εθνικής: «Σίγουρα έχουμε καλές αναμνήσεις από αυτή την πόλη, θα υπάρχει ζεστή ατμόσφαιρα. Έχουμε την Κροατία που ξέρουμε ποια είναι, τη Σλοβενία που σε κάθε τουρνουά δείχνει πιο έτοιμη και πιο δυνατή. Η ΠΓΔΜ που έχουμε αντιπαλότητες, η Γεωργία έχει καλούς παίκτες κι είναι υπολογίσιμη δύναμη, ενώ η Ολλανδία μπορεί να είναι η έκπληξη του ομίλου», για να συνεχίσει:

«Είναι νωρίς για να μιλήσουμε, φαίνεται πως ο δρόμος από το γκρουπ που είμαστε θα είναι πιο βατός. Δεν θα έχουμε τους Ισπανούς ή τους Σέρβους. Είναι πάντως νωρίς για να οριοθετήσουμε στόχους».

Για το τι έχει στο μυαλό του για την προετοιμασία: «Παρακολουθώ τους παίκτες, έχουμε σχεδιάσει την προετοιμασία. Από κει και πέρα θα δούμε τι θα γίνει και ποιους παίκτες θα έχουμε. Περιμένουμε την επιστροφή του Βασίλη Σπανούλη, αλλά είναι νωρίς».

Για την περίπτωση του Κώστα Κουφού που δεν ενίσχυσε την ομάδα ούτε πέρσι: «Αν θέλει πραγματικά να έρθει στην ομάδα, εγώ ευχαρίστως να κάτσω να συζητήσω μαζί του! Δεν θα κάτσουμε όμως να τον παρακαλέσουμε, γιατί όλοι οι παίκτες έχουμε σκοπό να κάνουμε καλή πορεία».

 

Τελευταία Νέα