«Να μη τα παρατάμε, όπως δεν τα παρατήσαμε στο ΣΕΦ»

Γιάννης Ράμμας
«Να μη τα παρατάμε, όπως δεν τα παρατήσαμε στο ΣΕΦ»

bet365

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς άρχισε με 0-2 τη θητεία του στη Βαλένθια κι εξήγησε τι πρέπει να διορθώσουν ο ίδιος κι οι συμπαίκτες του.

Η ήττα απ' την Ουνικάχα (64-75 στις 23/11 - 8η αγων. ACB) ζευγάρωσε αυτές του 23χρονου Σέρβου γκαρντ, ο οποίος είχε αρχίσει αναλόγως λόγω Ολυμπιακού (77-76 στις 20/11 - 6η αγων. Ευρωλίγκας). Η ανάγκη για βελτίωση είναι επιτακτική αρχής γενομένης απ' την εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στη Γαλατάσαραϊ (28/11, 22:00) στο πλαίσιο του δ' ομίλου της Ευρωλίγκας κι εξήγησε τι πρέπει ν' αλλάξει στο παιχνίδι της ομάδος.

«Πρέπει να διορθώσουμε κάποιες λεπτομέρειες. Πρέπει να επικοινωνούμε καλύτερα. Όταν η ομάδα βρίσκεται πίσω στο σκορ με 5-10 πόντους, δεν πρέπει να παραδίνεται, όπως δεν παραδοθήκαμε στον Ολυμπιακό. Επιστρέψαμε και προηγηθήκαμε με 12 πόντους. Απέναντι στην Ουνικάχα ήταν μία εντελώς διαφορετική ιστορία, νομίζω πως δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Η Ουνικάχα είναι μία σπουδαία ομάδα και πήρε τη νίκη» είπε μεταξύ άλλων στην επίσημη ιστοσελίδα της ACB ο μέχρι πρότινος NBAer.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα