Θύελλα στον ΠΑΟΚ με αφορμή τον νεκρό οπαδό!

Gazzetta team
Θύελλα στον ΠΑΟΚ με αφορμή τον νεκρό οπαδό!
Πως η δολοφονία του οπαδού του Ερυθρού Αστέρα και η άρνηση του ΠΑΟΚ στο αίτημα του Ολυμπιακού προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων για τον «Δικέφαλο»!

Όλα ξεκίνησαν την Παρασκευή (21/11) στο πλαίσιο του αγώνα Γαλατάσαραϊ - Ερυθρός Αστέρας. Ο 25χρονος Σέρβος ονόματι Μάρκο Ίβκοβιτς (κεντρική φωτογραφία), ταξίδεψε με τους οπαδούς του Αστέρα στην τουρκική πρωτεύουσα για το παιχνίδι και σε σύγκρουση με οπαδούς της Γαλατασαράι, μαχαιρώθηκε στην καρδιά.

Αναλυτικά ΕΔΩ: Νεκρός οπαδός του Ερυθρού Αστέρα (vids, pics)

Όπως ήταν επόμενο το τραγικό αυτό περιστατικό σκόρπισε τη θλίψη, με τους φίλους του Ολυμπιακού, αλλά και την ΚΑΕ να εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους για τη δολοφονία του Μάρκο Ίβκοβιτς.

Αναλυτικά ΕΔΩ: Οι φίλοι του Ολυμπιακού για τη δολοφονία! (pic) & H ΚΑΕ Ολυμπιακός για τον θάνατο του Σέρβου οπαδού

Το μεσημέρι της Κυριακής (23/11) ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε τον ΠΑΟΚ και θέλησε να κρατήσει ενός λεπτού σιγή για να τιμήσει τον αδικοχαμένο Ίβκοβιτς. Ο «Δικέφαλος» δεν έκανε δεκτό το συγκεκριμένο αίτημα, με τους φίλους των «ερυθρόλευκων» όμως βρήκαν τρόπο να τιμήσουν τον οπαδό του Ερυθρού Αστέρα. Συνεννοήθηκαν με τους ανθρώπους της ομάδας και στο πρώτο τάιμ άουτ δεν ακούστηκε μουσική από τα μεγάφωνα, δε μπήκαν cheerleaders να χορέψουν και δε φώναξαν κάποιο σύνθημα.

Αναλυτικά ΕΔΩ: Ζήτησε ενός λεπτού σιγή ο Ολυμπιακός, αρνήθηκε ο ΠΑΟΚ & Ο Ολυμπιακός το έκανε εύκολο

Οι αντιδράσεις για την στάση του ΠΑΟΚ ήταν πολλές. Ο Μπάνε Πρέλεβιτς τοποθετήθηκε και μεταξύ άλλων υπογράμμισε: «Ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίσαμε σήμερα την εντελώς πρόχειρη πρόταση για την τήρηση ενός λεπτού σιγής, είχε να κάνει με την έλλειψη σοβαρότητας της όλης διαδικασίας».

Αναλυτικά ΕΔΩ: Πρέλεβιτς: «Προσπάθεια δημιουργίας λανθασμένων εντυπώσεων»

Το θέμα όμως έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις και μάλιστα φαίνεται πως οι οπαδοί της Γαλατάσαραϊ δεν βάζουν μυαλό! Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί πανό που δείχνει πως στο στόχαστρο των Τούρκων βρίσκονται οι οπαδοί του Ολυμπιακού, μαζί με αυτούς της Παρτιζάν και της ΤΣΣΚΑ, ενώ υπάρχει και video ντοκουμέντο με τον δολοφόνο του Σέρβου οπαδού!

Αναλυτικά ΕΔΩ: Οι οπαδοί του Ολυμπιακού στη λίστα θανάτου της Γαλατά & Video ντοκουμέντο με τον δολοφόνο του Σέρβου οπαδού

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα