Ιβάνοβιτς: «Με απασχολεί η συμπεριφορά μας στη δεύτερη περίοδο»

Γιάννης Ράμμας
Ιβάνοβιτς: «Με απασχολεί η συμπεριφορά μας στη δεύτερη περίοδο»

bet365

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με +31 πόντους (86-55) του ΚΑΟΔ στο ΟΑΚΑ, αλλά ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν παρέλειψε να τονίσει τα κακώς κείμενα, θέλοντας να κρατήσει άπαντες σ' εγρήγορση.

«Σήμερα (23/11) κερδίσαμε μία σοβαρή ομάδα. Δεν έπαιξαν τόσο καλά ως συνήθως, αλλά κατάφεραν να παίξουν καλή άμυνα στη δεύτερη περίοδο. Στο δεύτερο ημίχρονο αυξήσαμε την ένταση στο παιχνίδι μας και τη διαφορά κι ουσιαστικά όλα τελείωσαν εκεί. Κάτι που με απασχολεί είναι πως κάποια στιγμή οι παίκτες του ΚΑΟΔ επέδειξαν μία πιο σοβαρή συμπεριφορά απ' ό,τι οι δικοί μου, ιδίως στη δεύτερη περίοδο. Συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα για τη συμπεριφορά της και τη σοβαρότητά της και καλή τύχη στη συνέχεια» είπε στη συνέντευξη Τύπου της 7ης αγωνιστικής της Α1 ο 57χρονος Μαυροβούνιος προπονητής, ο οποίος μίλησε και για...

...τη σοβαρότητα της κατάστασης του Νίκου Παππά, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας (γόνατο) στην τέταρτη περίοδο: «Απλώς ένα χτύπημα, δε γνωρίζουμε ακόμα».

...τους μικρούς της ομάδος έπειτα και τη χρησιμοποίηση του Γιώργου Παπαγιάννη για πρώτη φορά: «Δουλεύουν καλά στις προπονήσεις κι αξιοποιούν τα λεπτά συμμετοχής τους».

Με τη σειρά του, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος σχολίασε: «Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι για εμάς με μία πολύ καλή ομάδα, ένα καλό τεστ πριν απ' τη Μπάγερν Μονάχου (28/11, 21:00/novasports 2 - 7η αγων. Ευρωλίγκας). Στην αρχή ήμασταν χωρίς συγκέντρωση, τη βελτιώσαμε κι ανοίξαμε διαφορά. Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στον ΚΑΟΔ».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα