Παπαθεοδώρου: «Αστοχήσαμε σε σημαντικό σημείο»

Γιάννης Ράμμας
Παπαθεοδώρου: «Αστοχήσαμε σε σημαντικό σημείο»

bet365

Η ΑΕΝΚ δεν τα κατάφερε απέναντι στον Άρη (83-80) στο Nick Galis Hall κι ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε για τη στιγμή η οποία μπορούσε να 'χει διαφοροποιήσει την κατάσταση.

«Κέρδισε δίκαια ο Άρης. Απ' το ξεκίνημα του παιχνιδιού έβαλε τις βάσεις για να πάρει τη νίκη, μας πίεσε στο να οργανώσουμε την επίθεσή μας και να βγάλουμε τα συστήματά μας. Ο Άρης μας αποδιοργάνωσε κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βρει ρυθμό κι επιθετικά και να πάρει σκορ με μακρινά σουτ, απ' τα οποία τα περισσότερα έγιναν με πλεονέκτημα. Στο πρώτο μέρος δεχτήκαμε 43 πόντους χωρίς καλή οργάνωση και καλές συνεργασίες στην άμυνά μας. Στο δεύτερο μέρος η εικόνα ήταν διαφορετική, γιατί αποφασίσαμε κι εμείς να παίξουμε μπάσκετ, να βάλουμε τα σώματα μας, να κυνηγήσουμε μπάλες. Επιστρέψαμε στο παιχνίδι σ' ένα σημαντικό σημείο για τη ροή του παιχνιδιού, είχαμε, όμως, ένα άστοχο σουτ με τον Ντούβνιακ ένα λεπτό πριν απ' το τέλος, που θα μας έδινε πλεονέκτημα. Ήταν καταπληκτικός ο Αντεγκμπόγε στα τελευταία 5 λεπτά. Για να κερδίσεις τον Άρη στο Αλεξάνδρειο, είτε έχει κόσμο, είτε όχι, είτε παίζει ο Γκάλης, είτε ο Όγκο (σ.σ. Αντεγκμπόγε), πρέπει να παίξεις συγκεντρωμένα και καλά» είπε στη συνέντευξη Τύπου της 5ης αγωνιστικής της Α1 ο 39χρονος προπονητής της ΑΕΝΚ.

Με τη σειρά του, ο Παναγιώτης Καυκής σχολίασε: «Συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη του. Δε μπήκαμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι κι ο Άρη ξέφυγε με διαφορά στο πρώτο ημίχρονο. Κάναμε την προσπάθειά μας να επανέλθουμε, το καταφέραμε, αλλά, όταν έχεις δώσει δικαίωμα στον Άρη να ξεφύγει και γυρνάς το ματς με κόπο, είναι δύσκολο να το κερδίσεις στο τέλος. Ήταν αρνητικό σημείο για μας οι 16/30 βολές, αλλά θετικό ότι επανήλθαμε και μειώσαμε τη διαφορά, που ίσως παίξει ρόλο γιατί είμαστε στο ίδιο επίπεδο με τον Άρη. Σίγουρα δε μας αρέσει να παίζουμε σε άδειο γήπεδο».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα