«Κόσμια συμπεριφορά, η ΑΕΚ θα τιμήσει τη σύμβαση με το ΟΑΚΑ»

«Κόσμια συμπεριφορά, η ΑΕΚ θα τιμήσει τη σύμβαση με το ΟΑΚΑ»

Γιάννης Ράμμας
«Κόσμια συμπεριφορά, η ΑΕΚ θα τιμήσει τη σύμβαση με το ΟΑΚΑ»

bet365

Η ΚΑΕ ΑΕΚ ευχαρίστησε τον κόσμο της για την παρουσία του απέναντι στον Πανιώνιο (77-64 - 2η αγων. Α1) κι επισήμανε πως «θα τιμήσει και θα σεβαστεί απόλυτα τις δεσμεύσεις, που απορρέουν από την -μεταξύ της διοίκησης του ΟΑΚΑ και αυτής- σύμβαση».

Αναλυτικά η ανακοίνωση με το υστερόγραφο για τα όσα την κατηγόρησε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με προ 24ώρου ανακοίνωσή της:

Η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τους χιλιάδες οπαδούς της για την δυναμική παρουσία τους, αλλά και για την κόσμια συμπεριφορά τους στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Θεωρούμε δεδομένο, ότι οι οπαδοί της ΑΕΚ θα στηρίξουν θερμά και με την ίδια (κόσμια) συμπεριφορά την ομάδα και στη συνέχεια του Πρωταθλήματος για να οδηγήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τη «Βασίλισσα» του ελληνικού μπάσκετ όσο το δυνατό ψηλότερα. Δύναμη της ΑΕΚ ήταν και παραμένει ο ΚΟΣΜΟΣ της.

Δεσμευόμαστε, ότι στις επόμενες αναμετρήσεις θα επιφυλάξουμε εκπλήξεις στους οπαδούς μας, σε ανταπόδοση της στήριξης διαρκείας προς την ομάδα και της προσπάθειας που καταβάλλουμε για να ξαναγίνει η «Βασίλισσα» ισχυρή σε όλα τα επίπεδα.

Η «Βασίλισσα» επέστρεψε...

ΥΓ. Ενημερώνουμε τους φιλάθλους ότι: Αντισυμβαλλόμενος της ΚΑΕ ΑΕΚ είναι η διοίκηση του ΟΑΚΑ και μόνο. Η ΚΑΕ ΑΕΚ θα τιμήσει και θα σεβαστεί απόλυτα τις δεσμεύσεις, που απορρέουν από την -μεταξύ της διοίκησης του ΟΑΚΑ και αυτής- σύμβαση.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα