Αποδοκιμασίες στο ΣΕΦ στην αποστολή του Ολυμπιακού

Αποδοκιμασίες στο ΣΕΦ στην αποστολή του Ολυμπιακού

Gazzetta team
Αποδοκιμασίες στο ΣΕΦ στην αποστολή του Ολυμπιακού

bet365

Στο ΣΕΦ βρέθηκαν πικραμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού μετά τον αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, όπου υποδέχτηκαν με αποδοκιμασίες την αποστολή.

Πολύ άσχημο είναι το κλίμα στον Ολυμπιακό μετά την ήττα και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου. Οι «ερυθρόλευκοι», απογοήτευσαν τον κόσμο τους με τον τρόπο που ηττήθηκαν από τον Παναθηναϊκό και αυτό έφερε μερικούς φίλους της ομάδας στο ΣΕΦ.

Το βράδυ της Πέμπτης, λοιπόν, στο ΣΕΦ βρέθηκαν περίπου 100 οπαδοί του Ολυμπιακού και περίμεναν την αποστολή της ομάδας. Μόλις αυτή έκανε την εμφάνιση της, οι αποδοκιμασίες ήταν έντονες για όλους, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να... ακούει τα περισσότερα.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα "Live Sport", όταν το πούλμαν της "ερυθρόλευκης" αποστολής έκανε την εμφάνισή του οι συγκεντρωμένοι φίλαθλοι άρχισαν να βρίζουν τους παίκτες και κυρίως τον Γιώργο Μπαρτζώκα, τον οποίο "στόλισαν" με απίστευτες ύβρεις και τον κάλεσαν να αποχωρήσει από την ομάδα!

"Άντε Μπαρτζώκα τελείωσες, από τον Μποχωρίδη χάσατε σήμερα! Μας αρρωστήσατε…", ήταν μερικές από τις πιο ...κόσμιες ατάκες που ακούστηκαν και μπορούν να γραφτούν.

Η οργή των οπαδών του Ολυμπιακού ξεχείλιζε με αποτέλεσμα αρκετοί απ΄ αυτούς να κάνουν στη συνέχεια ομαδικό "ντου" στον προπονητή της ομάδας! Έσπρωξαν τον Μπαρτζώκα πάνω σε ένα αυτοκίνητο, το οποίο άρχισαν να χτυπούν με μανία, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα!

Την ίδια ώρα, ο Βαγγέλης Μάντζαρης έγινε αποδέκτης αρκετών σχολίων ("βαζέλα σήκω φύγε, που ήθελες και πολυετές συμβόλαιο!"), ενώ ο Βασίλης Σπανούλης προσπάθησε, χωρίς κανένα αποτέλεσμα, να ηρεμήσει τον κόσμο.

Ο μοναδικός από τους παίκτες που είχε το σθένος να σταθεί δίπλα στους οπαδούς και να τους ακούσει, χωρίς ωστόσο να αντιδράσει, ήταν ο Γιώργος Πρίντεζης.

Από τα "γαλλικά" των οπαδών δεν γλίτωσε ούτε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Γιώργος Σκινδήλιας, ο οποίος άκουσε κι αυτός τα εξ αμάξης από τους φανατισμένους οπαδούς.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα