Μπαρτζώκας: «Σημαντικό ότι αντιδράσαμε και όχι ότι νικήσαμε»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Μπαρτζώκας: «Σημαντικό ότι αντιδράσαμε και όχι ότι νικήσαμε»

bet365

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία των παικτών του σε όλο το ματς εκτός από την τρίτη περίοδο.

Ο Ολυμπιακός έδειξε αρκετά καλά στοιχεία για την εποχή που διανύουμε και φυσικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας έμεινε ικανοποιημένος. Η τρίτη περίοδος ωστόσο είναι αυτή που τον προβλημάτισε αν και συνολικά χάρηκε για την αντίδραση των παικτών του ότα βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 66-60.

Αναλυτικά ο Μπαρτζώκας ανέφερε, «Ήταν για εμάς το τέταρτο φιλικό προετοιμασίας, αλλά το πιο δυνατό. Προφανώς και οι δύο ομάδες δεν είναι έτοιμες. Εμείς έχουμε δύο σοβαρούς τραυματισμούς στη θέση “3” και πρέπει να βρούμε λύσεις. Εγώ θα κρατήσω το τρίτο δεκάλεπτο που ήταν πολύ κακό για εμάς, κάναμε 8 λάθη, είχαμε κακές επιλογές, αλλά θα κρατήσω και την αντίδραση μας όταν βρεθήκαμε πίσω με έξι πόντους. Δεν είναι σημαντικό ότι κερδίσαμε, σημαντικό είναι πως αντιδράσαμε σωστά και αμυντικά και επιθετικά. Εύχομαι καλή τύχη στην Εφές και να έχουν υγεία».

Με την σειρά του ο Ανδρέας Χριστοδούλου τόνισε πως, «Σήμερα είχαμε το πρώτο μας πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι, είχαμε και καλές στιγμές στο παιχνίδι, αλλά και λανθασμένες επιλογές σε άμυνα και επίθεση πάνω στις οποίες θα πρέπει να δουλέψουμε στις επόμενες προπονήσεις».

 

Τελευταία Νέα