Γ. Αγγελόπουλος: «Α1 με σωστές διαιτησίες, χωρίς... φοροδιαφυγή και ντόπινγκ»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Γ. Αγγελόπουλος: «Α1 με σωστές διαιτησίες, χωρίς... φοροδιαφυγή και ντόπινγκ»
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ευχήθηκε να γίνει ένα καλό Πρωτάθλημα, βγάζοντας ενισχυμένο... διοικητικά τον Παναθηναϊκό λόγω Τάκη Μπαλτάκου.

«Εύχομαι να γίνει ένα καλύτερο πρωτάθλημα από πέρσι. Κι εμείς είμαστε ενισχυμένοι κι ο Παναθηναϊκός είναι ενισχυμένος απ' ό,τι βλέπω. Ας κερδίσει ο καλύτερος στο γήπεδο» τόνισε κατά τη βράβευση για την περσινή κατάκτηση του Διηπειρωτικού Κυπέλλου ο εκ των ιδιοκτητών του Ολυμπιακού, ενώ έπειτα τη διαδικασία της κλήρωσης της Α1 μίλησε για...

...τον φετινό Ολυμπιακό: «Υπάρχει ομοιογένεια και χημεία στην ομάδα κι ελπίζουμε ότι ο Ολυμπιακός θα πάει καλά. Προπονητικά θα γίνουν κάποιες βελτιώσεις και προσθήκες. Καλύτερα οι τραυματισμοί αυτή την εποχή παρά στο τέλος της σεζόν όπου θα κρίνονται οι τίτλοι».

...το ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής στο ΣΕΦ, το οποίο αργεί (28/12): «Έχουμε ακόμη καιρό για το Πρωτάθλημα, προέχει το Κύπελλο (8/10), το κεκλεισμένων των θυρών (ΟΑΚΑ) δεν είναι ό,τι καλύτερο».

...την δήλωσή του περί... ενισχυμένου Παναθηναϊκού: «Δε ξέρω, δεν έχω ακούσει τι δήλωση έχει κάνει ο κ. Γιαννακόπουλος. Κατάλαβαν για ποιον ήταν η δήλωση και μάλιστα με ρώτησε και του το είπα. Μου λέει "Εμένα εννοούσες" (σ.σ. εννοώντας τον Τάκη Μπαλτάκο) και του είπα "ναι". Ήταν ξεκάθαρο».

...το νέο Πρωτάθλημα και το ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής: «Καλό είναι αυτό για το μπάσκετ. Το θέμα δεν είναι πότε θα παίζουμε, αλλά τα γήπεδα να είναι γεμάτα, να μη γίνονται επεισόδια, η διαιτησία να 'ναι σωστή, να μην υπάρχει φοροδιαφυγή, να μην υπάρχει ντόπινγκ. Όλα αυτά είναι σωστό Πρωτάθλημα. α μην υπάρχει βία κι αλητεία».

..τις σχετικές ενέργειες του Ολυμπιακού: «Έχουμε κάνει συζητήσεις κι ενέργειες. Περιμένουμε τον νέο αθλητικό Νόμο, που είναι υπό επεξεργασία. Πολλά απ' αυτά τα θέματα θα αντιμετωπιστούν».

...τη μη παρουσία του Πανιωνίου: «Είναι δυσάρεστο. Ιστορική ομάδα ο Πανιώνιος και θα έπρεπε να είναι».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα