Μίντλετον: «Ούτε σε βιβλίο δεν χωράνε αυτά που ζήσαμε»

Μίντλετον: «Ούτε σε βιβλίο δεν χωράνε αυτά που ζήσαμε»

Gazzetta team
Μίντλετον: «Ούτε σε βιβλίο δεν χωράνε αυτά που ζήσαμε»

bet365

Ο Ντάριλ Μίντλετον είναι βοηθός του Δημήτρη Ιτούδη στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και μίλησε για όσα τον συνδέουν με την Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα είπε στην εφημερίδα Goal:
«Η Ελλάδα κι ο Παναθηναϊκός μου πρόσφεραν πολλά, πέρασα πέντε αξέχαστα, υπέροχα χρόνια στη χώρα σας. Ενιωσα περίεργα όταν έμαθα πως θα παίζαμε στο πρώτο ματς στο τουρνουά. Τι να πρωτοθυμηθώ; Ούτε σε βιβλίο δεν χωράνε αυτά που ζήσαμε.
Ισως κάποια στιγμή να το κάνω κι αυτό Είμαι χαρούμενος που αποτέλεσα μέλος εκείνης της παρέας, εκείνης της προσπάθειας. Μου έρχονται στο μυαλό εικόνες, ο κόσμος, οι τίτλοι μας, ο κόουτς Ομπράντοβιτς, οι συμπαίκτες μου, ο Λάζαρος (σ.σ. ο Παπαδόπουλος). Πείτε μου για τον Λάζαρο, τι κάνει; Πού βρίσκεται; Γιατί δεν ήρθε να δει το τουρνουά;».

Οσο για τον νέο του ρόλο: «Αυτό που κυρίως με ενδιαφέρει είναι να μπορώ να είμαι χρήσιμος για την ομάδα. Η πρόταση ήταν πολύ δελεαστική, το να εργάζεσαι σε έναν σύλλογο τόσο υψηλού επιπέδου ήταν πρόκληση. Ξέρεις, δεν μπορούσα καν να φανταστώ τον εαυτό μου εκτός μπάσκετ, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος.
Εχω πολλά να μάθω δίπλα στον κόουτς Ιτούδη. Είναι μεθοδικός, ο καθένας έχει τον ρόλο του κι αυτά τα όρια τα βάζει ο προπονητής. Η ΤΣΣΚΑ είναι από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης. Είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί παντού, σε όποια διοργάνωση κι αν παίζει. Δεν τίθεται θέμα επιλογής στόχων όταν μιλάμε για την ΤΣΣΚΑ».

Αναμνήσεις από το Αλεξάνδρειο; «Δύσκολη έδρα, πολλές φορές τα ματς με τον Αρη θύμιζαν πόλεμο. Τις περισσότερες φορές πάντως εμείς κερδίζαμε. Είναι μπασκετική έδρα πάντως. Αυτό που κάνει ο Αρης για τον Γκάλη είναι πολύ όμορφο. Τον γνώρισα κι από κοντά. Δεν τον πρόλαβα όταν έπαιζε, όμως φυσικά γνωρίζω πόσο μεγάλος παίκτης υπήρξε».

 

Τελευταία Νέα