Παπανικολάου: «Καλή προσπάθεια, παρά την κούραση»

Παπανικολάου: «Καλή προσπάθεια, παρά την κούραση»

Γιάννης Ράμμας
Παπανικολάου: «Καλή προσπάθεια, παρά την κούραση»

bet365

Ο Δημήτρης Παπανικολάου κράτησε την προσπάθεια στην ήττα πρεμιέρας απ' τις ΗΠΑ (73-83) στο U17 Mundobasket των ΗΑΕ κι ευελπιστεί σε άνοδο της Ελλάδος με τη διαχείριση του χρόνου συμμετοχής όλων όσοι είχαν υποχρεώσεις και στο πρόσφατο U18 Eurobasket της Τουρκίας.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος απ' την προσπάθεια των παιδιών. Παίξαμε με μία ομάδα με απίστευτα προσόντα, η οποία, όπως είπα και πριν απ' την πρεμιέρα, κέρδισε το Παναμερικανικό Πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας σε κάθε ματς περισσότερους από 100 πόντους. Το μεγάλο μας πρόβλημα είναι η κούραση των παιδιών, που προέρχονται απ' το Eurobasket της Τουρκίας. Φάνηκε αυτό σε πολλές φάσεις. Ειδικά ο Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος είχε πάρα πολύ μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο Eurobasket, είναι αρκετά κουρασμένος και θα προσπαθήσουμε να του δώσουμε ανάσες. Επίσης τα συγκεκριμένα παιδιά τώρα μαθαίνουν τα συστήματα. Παρόλα αυτά είχαμε μία πολύ καλή εικόνα και συνεχίζουμε. Επόμενος αντίπαλός μας είναι οι Φιλιππίνες (9/8, 17:45/ΟΤΕ Sport 3), οι οποίες μας εντυπωσίασαν με τη μαχητικότητά τους στον αγώνα της πρεμιέρας με την Αγκόλα, η οποία δυσκολεύτηκε πολύ να τις νικήσει (82-72). Είναι πολύ μαχητικές παρότι δεν έχουν μεγάλα ύψη, σουτάρουν σαν... τρελές, παίζουν με ψυχή κι είναι πολύ επικίνδυνος αντίπαλος. Θα πρέπει να δείξουμε την απαραίτητη προσοχή, για να πάρουμε το αποτέλεσμα, που θέλουμε» είπε απ' το Ντουμπάι ο 37χρονος ομοσπονδιακός προπονητής.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα