Επτά μήνες τιμωρία στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Επτά μήνες τιμωρία στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Gazzetta team
Επτά μήνες τιμωρία στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

bet365

Με επτά μήνες αποκλεισμού από τα γήπεδα τιμωρήθηκε από την ΕΦΙΠ ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Δεν απέφυγε την τιμωρία ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Η Επιτροπή Φίλαθλου Πνεύματος αποφάσισε να επιβάλει στον ιδιοκτήτη του μπασκετικού Παναθηναϊκού ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για επτά μήνες. Συγκεκριμένα, τιμωρήθηκε με τέσσερις μήνες αποκλεισμό για τις δηλώσεις του στις τηλεοπτικές κάμερες μετά τον τρίτο τελικό του φετινού πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό και με άλλους τρεις, εξαιτίας του γεγονότος ότι ήταν υπότροπος από πέρυσι, κάτι που σημαίνει ότι το σύνολο της ποινής του ανέρχεται στους επτά μήνες.

Πλέον στο διάστημα αυτό του στερείται η είσοδος στους αγωνιστικούς χώρους για κάθε αθλητική δραστηριότητα, ενώ λόγω του ότι ήταν υπότροπος, θεωρείται πλέον έκπτωτος από το προεδρικό του αξίωμα, κάτι που σημαίνει πως πρέπει να παραιτηθεί, όχι μόνο από πρόεδρος αλλά και από μέλος του ΔΣ, αφού η τιμωρία τον αναγκάζει να μην μπορεί να είναι μέλος οποιουδήποτε ΔΣ σε αυτό το διάστημα.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναμένεται να προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα