Δορκοφίκης: «Θα έχουμε μία πολύ καλή χρονιά»

Φάνης Παναγιώτου
Δορκοφίκης: «Θα έχουμε μία πολύ καλή χρονιά»

bet365

Ο Περικλής Δορκοφίκης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Πανελευσινιακού και δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για μία καλή χρονιά.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Περικλή Δορκοφίκη στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανελευσινιακού:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή μου στον Πανελευσινιακό. Ευχαριστώ πολύ τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Φιλίππου αλλά και τον teammanager κ. Θανάση Κριεκούκη και πιστεύω πως θα έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία».

Ο έμπειρος σέντερ μίλησε επίσης και για τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Σκαραφίγκα που αν και γνωρίζονται αρκετά χρόνια αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα συνεργαστούν.

«Με το Γιώργο Σκαραφίγκα δεν έχουμε δουλέψει μαζί αλλά τον γνωρίζω προσωπικά. Είναι ένας άνθρωπος που είναι πολλά χρόνια στον χώρο. Ξέρω ότι έχει πολύ μεγάλη ιστορία γενικότερα και ειδικότερα στην ομάδα της Ελευσίνας που κατάφερε και την έχει φτάσει από τις μικρότερες κατηγορίες μέχρι την Α1. Ξέρω τον τρόπο σκέψης και τον τρόπο δουλειάς του και πιστεύω πως θα έχουμε μια πολύ καλή χρονιά και συνεργασία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα