Λινάρδος και Τσάμης αναλύουν τον AJ Σλότερ

Λινάρδος και Τσάμης αναλύουν τον AJ Σλότερ

Gazzetta team
Λινάρδος και Τσάμης αναλύουν τον AJ Σλότερ

bet365

Νίκος Λινάρδος και Άγγελος Τσάμης βρέθηκαν στη Γαλλία για λογαριασμό της Λιμόζ και μιλούν για τον AJ Σλότερ, που αφήνει τη Σαλόν και έρχεται στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό.

«Είχαμε παίξει ως αντίπαλοι σε μερικά παιχνίδια και θυμάμαι ότι είναι ένας παίκτης πολύ γρήγορος. Σαν να έχει φτερά στα πόδια και πολλές αντοχές. Είναι εξαιρετικός στο τρίποντο και αν τον αφήσεις θα σου κάνει τη ζημιά. Ειδικά ως παίκτης της Σολέ έκανε πολλά πράγματα και δικαίως είχε αναδειχθεί ο πολυτιμότερος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Είναι ένας γκαρντ που ξέρει καλά το ευρωπαϊκό στυλ παιχνιδιού, είναι παίκτης ομάδας, ενώ παρά το γεγονός ότι είναι γρήγορος δεν βιάζεται και παίρνει σωστές αποφάσεις. Είναι στο χέρι του να προσαρμοστεί γρήγορα και να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό. Χρειάζεται χρόνο να εγκλιματιστεί, αλλά σίγουρα θα μπρει άμεσα στο κλίμα», ήταν τα όσα είπε ο Άγγελος Τσάμης στη SportDay.

«Γεννημένος σκόρερ»

Από τη μεριά του, ο Νίκος Λινάρδος -συνεργάτης του Παναγιώτη Γιαννάκη στη Λιμόζ- τόνισε στη SportDay πως: «Είναι γεννημένος σκόρερ. Είναι συνδεδεμένος με το καλάθι και γενικότερα μπορεί να σκοράρει με αρκετούς τρόπους. Ο Σλότερ είναι εκρηκτικός ως σουτέρ, έχει έφεση στα τρίποντα και κάνει πολλές διεισδύσεις με στόχο να ολοκληρώσει με επιτυχία τις φάσεις. Αρέσκεται στο να κάνει αιφνιδιασμούς, αλλά και να δημιουργεί μέσω pick n’ roll. Δεν είναι τόσο δυνατός στην άμυνα, αλλά προσπαθεί να βάλει το χέρι ώστε να κλέψει τη μπάλα. Ο AJ Σλότερ είναι ο παίκτης που πάντα θα απασχολεί τον εκάστοτε αντίπαλο που θα τον μαρκάρει, γιατί δεν μπορείς να τον αφήσεις από τα μάτια σου. Θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα