Ελλάδα - Βουλγαρία 82-43

Ελλάδα - Βουλγαρία 82-43

bet365

Η Εθνική Εφήβων δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στη Βουλγαρία (82-43) στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας εν όψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στην Τουρκία (24/7-3/8).

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες κόντρα στη Βουλγαρία, εκτός από τον Αντώνη Κόνιαρη που ταλαιπωρείται από ελαφρύ διάστρεμμα, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στη Νάουσα.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ήταν ο πρώτος σκόρερ για την ελληνική ομάδα που θα αντιμετωπίσει εκ νέου τη Βουλγαρία (που προετοιμάζεται για το ευρωπαϊκό της δεύτερης κατηγορίας Εφήβων τη Σόφιας) την Παρασκευή (27/6, 18:00).

Η Ελλάδα βρίσκεται στον Γ' Όμιλο του Ευρωπαϊκού μαζί με τις Τουρκία, Τσεχία και Βοσνία/Ερζεγοβίνη.

Ελλάδα (Παπαθεοδώρου): Δίπλαρος 2, Ζόρζος 8, Κώττας 4, Μήτογλου 10, Μουράτος 5 (1), Μπιλλής 1, Ντουζίδης 4, Παπαγιάννης 10, Σκουλίδας 3 (1), Σταμάτης 10, Τολιόπουλος 5 (1), Τσαλμπούρης 6, Χαραλαμπόπουλος 16 (1), Οικονομόπουλος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα