Μαζί το είδαν και πανηγύρισαν Μπουρούσης και Παπ!

Μαζί το είδαν και πανηγύρισαν Μπουρούσης και Παπ!

Μιχάλης Στεφάνου
Μαζί το είδαν και πανηγύρισαν Μπουρούσης και Παπ!

bet365

Αμέσως μετά τη λήξη του τρίτου τελικού στο “Παλάου”, Παπανικολάου και Μπουρούσης έδωσαν ...ποδοσφαιρικό ραντεβού για χάρη της εθνικής ομάδας!

Έδωσαν την μάχη τους στο παρκέ του “Παλάου Μπλαουγκράνα”, διακρίθηκαν ο καθένας για την ομάδα τους και αμέσως μετά τη λήξη του τρίτου τελικού του ισπανικού πρωταθλήματος έφυγαν “τρέχοντας” για να προλάβουν το μεγάλο... εθνικό ραντεβού.

Ο Κώστας Παπανικολάου και ο Γιάννης Μπουρούσης παρακολούθησαν παρέα την αναμέτρηση της Ελλάδας με την Ακτή Ελεφαντοστού και πανηγύρισαν την ιστορική πρόκριση στους “16” του παγκοσμίου κυπέλλου. Μόλις ολοκληρώθηκε το χθεσινό clasico, στο οποίο η Μπαρτσελόνα θριάμβευσε με 94-79 επί της Ρεάλ οι δύο διεθνείς άσοι αναχώρησαν μεν ξεχωριστά από το γήπεδο, αλλά μετά από λίγο συναντήθηκαν στο σπίτι του “Παπ” και ένωσαν τις δυνάμεις τους στο πλευρό της ποδοσφαιρικής γαλανόλευκης.

Όσο για την μεταξύ τους κόντρα στο παρκέ; Έμεινε προς το παρόν στην... άκρη. Την Πέμπτη άλλωστε θα ξαναβρεθούν στο ίδιο σημείο για τη 9η και ίσως τελευταία φετινή τους παρτίδα. Η Μπαρτσελόνα δείχνει σε πιο καλή κατάσταση, πιο έτοιμη ψυχολογικά και γεμάτη αυτοπεποίθηση μετά το πρώτο μπρέικ, όμως κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει ότι η Ρεάλ δεν έχει τα κότσια να αντιδράσει.

Οι δύο Έλληνες της υπόθεσης, πάντως, αξίζουν εξίσου τον τίτλο. Παίζοντας για πρώτη φορά στις δύο μεγάλες δυνάμεις του κορυφαίου πρωταθλήματος της Ευρώπης, έχουν όχι μόνο έχουν επιβιώσει, όχι μόνο έχουν βρει ρόλο ανάμεσα στις... βεντέτες, αλλά είναι σούπερ καθοριστικοί για τις ομάδες τους. Χθες ο Μπουρούσης (13π., 5 ριμπ.,1ασ., 1 κλεψ.), πάλευε σχεδόν μόνος του να κρατήσει τη Ρεάλ στο παιχνίδι και το κατάφερε μέχρι ενός σημείου, ενώ ο Παπανικολάου (12 π., 2 ριμπ), έκανε ένα... τέλειο τρίτο δεκάλεπτο και ήταν αυτός που έγειρε οριστικά την πλάστιγγα υπέρ των μπλαουγκράνα.

Το ποιος από τους δύο θα σηκώσει τελικά το τρόπαιο δεν το ξέρουμε, ούτε φυσικά εξαρτάται μόνο από τους ίδιους. Σε κάθε περίπτωση θα έχουν να θυμούνται ότι τον Ιούνη του 2014 πάλεψαν για τον τίτλο ως μέλη των σπουδαιότερων ομάδων και μεγαλύτερων εχθρών του ισπανικού αθλητισμού. Και ότι στο περιθώριο αυτής της μάχης είδαν παρέα στην Βαρκελώνη την πρώτη μας πρόκριση στη νοκ αουτ φάση ενός μουντιάλ...

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα