Σμους Πάρκερ: «Ελλάδα, το χειρότερο μέρος!» (vid)

Σμους Πάρκερ: «Ελλάδα, το χειρότερο μέρος!» (vid)

bet365

Με τα… χειρότερα λόγια μίλησε για τις συνθήκες στην Ελλάδα ο Σμους Πάρκερ, σε σχετική ερώτηση σε τηλεοπτική του συνέντευξη!

Ο Αμερικανός γκαρντ (γενν. το 1981, ύψος 1.93μ.) στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Άρη (2003-2004), τον Ηρακλή (2011) και το Περιστέρι (2013), ωστόσο στη μπασκετική του καριέρα έχει αγωνιστεί… σχεδόν σε όλο τον κόσμο (διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ).

Ο Σμους Πάρκερ φιλοξενήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή στην πατρίδα του και όταν ρωτήθηκε σχετικά με το ποιο είναι το χειρότερο μέρος που έχει παίξει ποτέ μπάσκετ, η απάντηση ήταν η Ελλάδα!

«Θα έλεγα η Ελλάδα. Οι φίλαθλοι των ομάδων είναι πολύ παθιασμένοι με τα σπορ και υποστηρίζουν τις ομάδες τους τρομακτικά. Δεν θες να παίζεις μακριά από την έδρα σου στην Ελλάδα», ήταν τα λόγια του πρώην παίκτη των Λέικερς.

Ο Αμερικανός στη συνέχεια έδωσε μία πιο… διπλωματική απάντηση: «Είναι το καλύτερο και συνάμα το χειρότερο περιβάλλον για να αγωνίζεται κανείς», ενώ αναφέρθηκε και στην πιο… τρομακτική στιγμή της καριέρας του: «Το 2004 σε έναν τελικό Κυπέλλου, είδα μία φωτοβολίδα να περνάει πάνω από το κεφάλι μου. Οι οπαδοί της μίας ομάδας ήθελαν να την πετάξουν στους αντιπάλους. Έπρεπε να διακοπεί το παιχνίδι, να αδειάσει το γήπεδο και να ξαναμπούμε στο παρκέ να παίξουμε μετά από δύο ώρες για να τελειώσει το ματς».

 

Τελευταία Νέα