Μπαρτζώκας: «Mας επηρέασε ο χαμένος τέταρτος τελικός»

Μπαρτζώκας: «Mας επηρέασε ο χαμένος τέταρτος τελικός»

bet365

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στην κακή ψυχολογία της ομάδας μετά τον τέταρτο τελικό, δίνοντας συγχαρητήρια στον παναθηναϊκό για την κατάκτηση του τίτλου

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στη συνέντευξη Τύπου αναλύοντας διάφορα θέματα για τη σεζόν που έληξε. Αρχικά ανέφερε: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.για εμάς ήταν μια πού κουραστική χρονιά έτσι όπως έχει γίνει η Ευρωλίγκα και όλοι είμαστε κουρασμένοι ψυχολογικά και σωματικά. Φάνηκε ξεκάθαρα πως μας επηρέασε το παιχνίδι της Κυριακής. Είχαμε έλλειμα αυτοπεποίθησης. Ο Παναθηναϊκός είναι έμπειρος και ήταν δύσκολο να γυρίσουμε το ματς από μια τέτοια ομάδα. Χρειαζόταν κάτι περισσότερο, μια προσπάθεια 40 λεπτών. Ήμασταν φανερά επηρεασμένοι από τον τροπο που χάσαμε την Κυριακή. Δύσκολη χρονιά, χάσαμε το Κύπελλο στην έδρα του αντιπάλου. Με την Ρεάλ χάσαμε στα πέντα ματς και ξαναλέω πως ότι έγινε την Κυριακή επηρέασε την σειρά. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και εμείς θα κοιτάξουμε την επόμενη ημέρα.

Για την απόδοση του Βασίλη Σπανούλη: «Αποφάσισα τον φυσικό ηγέτη της ομάδας να τον στηρίξω όσο μπορούσα και θα συνεχίσω να το κάνω. Αυτή η ομάδα χτίστηκε γύρω του, ο ίδιος το κέρδισε. Ήμουν μαζί του πριν το ματς, κατά τη διάρκειά αυτού και θα τον στηρίζω και τώρα».

Αν αδικήσανε τους εαυτούς τους: «Δεν θα ήθελα να χρησιμοποιήσω την λέξη αδικία, το είπα την Κυριακή. Τώρα θέλω να μιλήσω μόνο για μπάσκετ και σήμερα δεν τα καταφέραμε».

Για το αν κουβαλάει κάτι ο Ολυμπιακός, χάνοντας με κάθε τρόπο: «Ακούστε. Δεν θέλετε να το χαρακτηρίσετε σύμπλεγμα αλλά αφήνετε εμένα να το πω. Όταν ο Παναθηναϊκός έχασε τον Γκιστ, πολύ σωστά είπατε πως ήταν σημαντική απουσία. Εμείς πέρσι παίξαμε χωρίς σημαντικούς παίκτες, αλλά εσείς γράφατε για σκούπες κλπ. Κάθε χρονιά και κάθε ματς είνναι ξεχωριστό, όλα τα άλλα είναι για να βγαίνουν άρθρα».

Για την χρονιά: «Φυσιικά και ειναι αποτυχημένη από την στιγμή που δεν είχε τίτλο. Φάσαμε κοντά σε αρκετά πράγμαρτα φέτος και για κάπποιο λόγο δεν τα πετύχαμε».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα