Μαρκόπουλος: «Να ανταποκριθούμε στο τέταρτο παιχνίδι»

Gazzetta team
Μαρκόπουλος: «Να ανταποκριθούμε στο τέταρτο παιχνίδι»

bet365

Ο Σούλης Μαρκόπουλος παραδέχτηκε πως η ομάδα του δεν ήταν συγκεντρωμένη κόντρα στον Πανιώνιο και πως θα πρέπει να ανταποκριθούν καλύτερα στο επόμενο.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μίλησε για την ήττα στη Νέα Σμύρνη: «Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο και στον κόουτς για τη νίκη. Ήταν αποφασιστικοί στο παιχνίδι, κάτι που δεν κάναμε εμείς. Δεν ήμασταν το ίδιο συγκεντρωμένοι όπως τα πρώτα ματς στην επίθεση από εκεί και πέρα και η άμυνά μας δεν ήταν όπως άλλες φορές. Έχουμε το επόμενο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη όπου θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα για να ανταποκριθούμε στις συνθήκες του αγώνα αυτού».

Ο Νίκος Καλλές με τη σειρά του: «Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο για τη νίκη του. Είχε διάθεση περισσότερη από μας στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Είναι δίκαιη η νίκη του. Εμείς δεν παίξαμε όπως έπρεπε παρότι είχαμε πει να παίξουμε καλύτερα και αφού γνωρίζαμε ότι δεν είχε τελειώσει τίποτα. Εχουμε την ευκαιρία να τελειώσουμε την σειρά στη Θεσσαλονίκη κι αυτό πρέπει να κάνουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα