Απαλλάχθηκε ο Αγγελόπουλος, απορεί ο Παναθηναϊκός

Απαλλάχθηκε ο Αγγελόπουλος, απορεί ο Παναθηναϊκός
Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος απαλλάχθηκε απ' την ΕΦΙΠ για τις άσεμνες χειρονομίες του στο ντέρμπι πρεμιέρας της Α1 στο ΣΕΦ, προκαλώντας την απορία του Παναθηναϊκού με το σκεπτικό της «πρωτοφανούς για τα χρονικά» απόφασης.

Ο συνιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός είχε καταγραφεί από κάμερα να χειρονομεί σ' ένα απ' τα καλάθια της ομάδος του σε βάρος του «αιωνίου» αντιπάλου της στις 14/10/13 (55-45 στο κεκλεισμένων των θυρών ΣΕΦ), προκαλώντας την τότε αντίδραση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία είχε καλέσει τα αρμόδια όργανα να επιληφθούν του θέματος.

Η Επιτροπή Φίλαθλου Πνεύματος τον απάλλαξε με ψήφους 3-2 κι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν άργησε να πάρει νέα θέση, εξηγώντας πως η συγκεκριμένη απόφαση δεν έχει αιτιολογία και πια επιτρέπει τις άσεμνες χειρονομίες ακόμη κι από διοικούντες τις ομάδες.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

Με τη σημερινή πρωτοφανή για τα χρονικά απόφαση της Επιτροπής Φιλάθλου Πνεύματος, που ελήφθη κατά πλειοψηφία 3-2, και απαλλάσσει τον Πρόεδρο της ΚΑΕ Ολυμπιακός Παναγιώτη Αγγελόπουλο για τις χειρονομίες του κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της 14-10-2014 μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ, μάθαμε ότι:

- η πλειοψηφία μπορεί να αποφασίζει αναιτιολόγητα

- η αναιτιολόγητη γνώμη έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από την αιτιολογημένη

- το γήπεδο όπου διεξάγεται επίσημος αγώνας πρωταθλήματος «κεκλεισμένων των θυρών» αλλά παρουσία 100 φιλάθλων, εκπροσώπων της διοργανώτριας αρχής, οργάνων της Ελληνικής Αστυνομίας, δημοσιογράφων και που αναμεταδίδεται σε όλη την Ευρώπη, συνιστά «ιδιωτικό χώρο»

- οι αισχρές χειρονομίες διοικούντων επαγγελματικών αθλητικών εταιρειών μέσα στο γήπεδο συνιστούν φίλαθλη συμπεριφορά και συνάδουν με το φίλαθλο πνεύμα, ακόμη κι όταν τις βλέπει όλη η Ελλάδα, εφόσον δεν τις αντιλαμβάνονται αυτοί προς τους οποίους απευθύνονται.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα