Ο Κασελάκης μίλησε για τον αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό

Ο Κασελάκης μίλησε για τον αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό

bet365

Ο Λεωνίδας Κασελάκης μίλησε για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό (0-3) και τόνισε πως ο «δικέφαλος» έπρεπε να είχε πάρει τουλάχιστον μία νίκη.

«Ολοκληρώθηκε μια σειρά αγώνων στην οποία προσπαθήσαμε να βγάλουμε στο γήπεδο ό,τι δουλεύουμε όλη την χρονιά. Δεν μας αρκεί να ήμαστε ανταγωνιστικοί, θέλαμε και έπρεπε να κερδίσουμε ένα ματς από τα τρία. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα, έχει πολύ καλούς παίκτες και δεν είναι τυχαία τόσα χρόνια στην κορυφή σε Ελλάδα και Ευρώπη», σχολίασε ο φόργουορντ του ΠΑΟΚ, με την τρίτη ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Ο Λεωνίδας Κασελάκης συμπλήρωσε: «Τον κοιτάξαμε όμως στα μάτια, χτυπήσαμε στις αδυναμίες του και είναι κρίμα, αυτό μας μένει, το ότι δεν πήραμε ένα ματς. Ειδικά στα δύο στην Αθήνα που ήμασταν τόσο ανταγωνιστικοί. Πρέπει τώρα να βρούμε τις δυνάμεις για να παλέψουμε για την 3η θέση, απέναντι σε μια ομάδα που μας κέρδισε δύο φορές. Πρέπει να βρούμε το τρόπο να την κερδίσουμε για να πάρουμε εμείς την 3η θέση. Ήταν φυσικό ο Παναθηναϊκός να αντιδράσει. Το έκανε, ενώ εμείς δεν είχαμε υπομονή. Μας έλειψε αυτό στα κρίσιμα σημεία. Η άμυνα τους ήταν πολύ καλή και τους έδωσε το ματς... Στις λεπτομέρειες ήταν καλύτεροι, με ένα σουτ, με ένα ριμπάουντ... Θα μπορούσαμε να ξαναμπούμε στο παιχνίδι».

Ο φόργουορντ του ΠΑΟΚ τόνισε πως: «Παραμένουν ομάδες με μεγάλο βάθος και ποιότητα. Πάντως από τα συνεχή ματς και το εκατέρωθεν διάβασμα η ψαλίδα έχει μικρύνει και αυτό είναι καλό για το Ελληνικό μπάσκετ, να είναι ανταγωνιστικοί οι ημιτελικοί. Πάντως μας έμεινε το μαράζι...»

Για να καταλήξει: «Όπως είπα ο Παναθηναϊκός με καλή άμυνα και με την δική μας έλλειψη καθαρού μυαλού λειτούργησε καλύτερα από ότι στην Αθήνα. Στα πρώτα ματς είχαμε εξουδετερώσει τα σουτ απέξω. Ρισκάρεις μερικές φορές, θα μπορούσαμε να αντιδράσουμε καλύτερα. Όταν δίνεις μακρινό σουτ, αν μπει, έχεις πρόβλημα, αν όχι, βγάζεις αιφνιδιασμούς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα