Ο Μαρκόπουλος για το 3-0 απ' τον Παναθηναϊκό

Ο Μαρκόπουλος για το 3-0 απ' τον Παναθηναϊκό

bet365

Παρά τον αποκλεισμό απ' τον Παναθηναϊκό ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν έχει παράπονο απ' τους παίκτες κι ευελπιστεί σε καλύτερη τύχη απέναντι στον Πανιώνιο για τις θέσεις 3-4 των playoffs της Α1.

«Ο Παναθηναικός ήταν πιο οργανωμένος σήμερα (19/5) σε σχέση με τα προηγούμενα ματς κι έπαιξε επαγγελματικό μπάσκετ για να πάρει την νίκη. Κυνηγούσε την κάθε φάση και μας δυσκόλεψε πολύ. Μετά το πρώτο ημίχρονο στο τελευταίο λεπτό δεχτήκαμε 2 τρίποντα. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίξαμε τόσο καλά και κάναμε γρήγορες επιθέσεις, κάτι που δε συμβαδίζει με τον τρόπο παιχνιδιού μας. Είχαμε κακή αντιμετώπιση στο λόου ποστ, πηγαίναμε σε λάθος στιγμές σε διαφορετικό χώρο κι έτσι ο Παναθηναικός πήγαινε εύκολα σε σουτ 3 πόντων. Πρέπει να ετοιμαστούμε για τα επόμενα ματς με τον Πανιώνιο. Μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν απέναντι στον Παναθηναικό. Ευχαριστώ τον κόσμο κι ελπίζω να μας βοηθήσει και στα ματς με τον Πανιώνιο» είπε στη συνέντευξη Τύπου του Game 3 της πρώτης ημιτελικής σειράς των playoffs της Α1 ο 65χρονος προπονητής του ΠΑΟΚ και συνέχισε: «Το θέμα είναι να κάνεις την προσπάθεια που θέλεις κι αυτό πιστεύω πως το κάναμε. Είμαι ευχαριστημένος απ' τους παίκτες μου και στο πρώτο ματς χάσαμε ένα κρίσιμο αμυντικό ριμπάουντ, στο οποίο ουσιαστικά κρίθηκε το ματς. Ήμασταν, όμως, ανταγωνιστικοί».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα