Μεσίνα: «Τι να προλάβω ν' αλλάξω σε 4 ημέρες;»

Μεσίνα: «Τι να προλάβω ν' αλλάξω σε 4 ημέρες;»

bet365

Η νέα εντός έδρας ήττας απ' τη Λοκομοτίβ Κουμπάν (66-81) στην 4άδα της VTL League έκανε τον Έτορε Μεσίνα να απορεί, αν προλαβαίνει μέχρι το Final Four της Ευρωλίγκας να κάνει ό,τι δεν κατάφερε σε 2 χρόνια.

«Η Λοκομοτίβ Κουμπάν το άξιζε πλήρως. Χτύπησαν στις αδυναμίες μας και πρώτα απ' όλα στην άμυνα πάνω στον στο πόιντ γκαρντ και στο γκαρντ μας. Ακόμη κι έτσι και παρά τα όσα συνέβησαν στην πρεμιέρα ήμασταν πίσω στο σκορ με μόνο 2-3 πόντους. Αλλά στην τρίτη περίοδο κάναμε 6 συνεχόμενα λάθη, προσπαθώντας να πάμε για το θέαμα αντί να για το απλό απέναντι σε μία επιθετική άμυνα. Αυτό έδειξε πάλι πως δεν είμαστε αξιόπιστοι και προς απογοήτευσή μου δε μπόρεσα να το αλλάξω μέσα στα 2 χρόνια παρουσίας μου εδώ. Και δεν είμαι σίγουρος, αν μπορώ να το αλλάξω μέσα σε 4 ημέρες, πριν αναχωρήσουμε για το Final Four (16/5, vs. Μακάμπι Τελ Αβίβ). Θα επιστρέψουμε στις προπονήσεις, θα μιλήσουμε, θα προσπαθήσουμε, αλλά δε μπορείς να αλλάξεις την ανθρώπινη φύση» είπε απ' τη Μόσχα ο 55χρονος Ιταλός προπονητής της «ομάδος του λαού», η οποία απέχει ελάχιστα απ' τον αποκλεισμό στη VTB League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα