Ο Αλβέρτης για τη νίκη επί του Απόλλωνα Πάτρας

Ο Αλβέρτης για τη νίκη επί του Απόλλωνα Πάτρας

bet365

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης εξήγησε πως εδώ και καιρό ο Παναθηναϊκός δουλεύει συγκεκριμένα πράγματα εν όψει playoffs και της κατάκτησης της Α1, εξ ου κι η διαφορά εικόνα στα δύο ημίχρονα της νίκης του επί του Απόλλωνα Πάτρας.

«Καμιά φορά τα θεωρητικά αδιάφορα παιχνίδια κρύβουν εκπλήξεις. Είναι κάτι το οποίο γνωρίζουμε. Αν δεν είσαι συγκεντρωμένος απ' την πρώτη στιγμή, μπορεί να 'χεις πρόβλημα. Δε μπήκαμε όπως έπρεπε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά καταφέραμε να ισορροπήσουμε το παιχνίδι στο δεύτερο. Βρήκαμε πολλές λύσεις στην επίθεση κι έτσι τελείωσε το παιχνίδι όπως τελείωσε. Υπάρχει και συνέχεια με τα διαδοχικά παιχνίδια για τα playoffs. Δουλεύουμε για τα playoffs και το βασικό στόχο μας, που είναι το Πρωτάθλημα. Τα έφερε έτσι η βαθμολογία, ώστε να παίξουμε και πάλι με τον Απόλλωνα Πάτρας για τα playoffs. Είμαστε χαρούμενοι, που θα ξανάρθουμε στην Πάτρα» είπε στη συνέντευξη Τύπου της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Α1 ο 40χρονος προπονητής του Παναθηναϊκού και συνέχισε αναφορικά με τα διαφορετικά πρόσωπα στα δύο ημίχρονα: «Δουλεύουμε συγκεκριμένα πράγματα, που θέλουμε να βγάλουμε στο παιχνίδι. Κι αν βγουν και κάποιες φάσεις, μπορεί η διαφορά να αποκτήσει διαστάσεις κι η επίθεση να απελευθερωθεί».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα