Δεν το πίστευε ο προπονητής των Χοκς!

Φάνης Παναγιώτου
Δεν το πίστευε ο προπονητής των Χοκς!

bet365

Ούτε ο ίδιος ο προπονητής των Ατλάντα Χοκς, Μάικ Μπούντενχολζερ, μπόρεσε να εξηγήσει την εκπληκτική δεύτερη περίοδο που έκανε η ομάδα του στο Game 5 της σειράς με τους Ιντιάνα Πέισερς.

Οι Χοκς έβαλαν 41 πόντους (σ.σ. επιμέρους σκορ 19-41) με 9 τρίποντα στο δεύτερο δωδεκάλεπτο και εκείνο το σημείο αποδείχθηκε το… κλειδί, που τελικά τους οδήγησε στο break (97-107) και το 3-2 στη σειρά με τους Πέισερς (σ.σ. επόμενο παιχνίδι στην Ατλάντα).

Ο Μάικ Μπούντενχολζερ, προπονητής των Χοκς, δεν μπορούσε να εξηγήσει την απόδοση της ομάδας του στην δεύτερη περίοδο, όπως δήλωσε μετά το ματς: «Εγώ δεν μπορώ να εξηγήσω αυτό που έγινε στο δεύτερο δωδεκάλεπτο. Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω εκτός από το ότι ήταν πραγματικά εντυπωσιακό. Αν εσείς μπορείτε να δώσετε μια λογική εξήγηση στα όσα είδαμε να μου το πείτε και εμένα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα