Μποχωρίδης: «Παράδειγμα για όλους ο Αντετοκούνμπο»

Μποχωρίδης: «Παράδειγμα για όλους ο Αντετοκούνμπο»

Gazzetta team
Μποχωρίδης: «Παράδειγμα για όλους ο Αντετοκούνμπο»

bet365

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης αναφέρθηκε στην απόφαση του να δηλώσει συμμετοχή στο ντραφτ του ΝΒΑ και παράλληλα αναφέρθηκε στο παράδειγμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Αναλυτικά ο Λευτέρης Μποχωρίδης μίλησε στο Goal για:

-τη συμμετοχή του στο ντραφτ: «Ο μάνατζέρ μου που αυτό το διάστημα βρίσκεται στην Αμερική με ενημέρωσε αναλυτικά για τα δεδομένα που υπάρχουν. Επιλέξαμε να δηλώσουμε συμμετοχή σε αυτήν τη φάση, θα δούμε τι θα γίνει μέχρι τον Ιούνιο κι αν τελικά θα αποσύρουμε αυτήν την υποψηφιότητα όπως έχουμε δικαίωμα να κάνουμε. Είναι ακόμη νωρίς για να πούμε τι ακριβώς θα γίνει με το θέμα του ντραφτ».

-το παράδειγμα του Αντετοκούνμπο: «Ο Γιάννης πέτυχε αυτό που ονειρεύεται κάθε παίκτης. Μπράβο του γιατί του άξιζε. Χαίρομαι γι' αυτόν. Είναι απίστευτο παιδί και το χαρακτηριστικό του είναι η ωριμότητα που έχει σε σχέση με την ηλικία του. Κάτι που είμαι σίγουρος ότι θα τον βοηθήσει και στη συνέχεια. Είναι σεμνός, κρατάει πάντα χαμηλούς τόνους, θυμάμαι πριν φύγει γινόταν μεγάλος ντόρος γύρω από το όνομά του, όλοι είχαν τρελαθεί με το ενδιαφέρον που υπήρχε για την περίπτωσή του, αυτός όμως είχε απίστευτη ηρεμία. Είναι φίλος και παράδειγμα φωτεινό για όλους».

«Πρότυπο ο Διαμαντίδης, σοκ με Αγγέλου»

-το πρότυπό του: «Ο Δημήτρης Διαμαντίδης είναι για μένα πρότυπο. Υπάρχει όμως μεγάλη εκτίμηση και θαυμασμός περισσότερο για παιδιά που γνώρισα. Δεν μπορώ ας πούμε να μην αναφέρω τον Χατζηβρέττα, έναν εξαιρετικό αθλητή και επαγγελματία».

-το πού θέλει να βελτιωθεί: «Βελτίωση χρειάζομαι παντού. Σε όλα. Και τεχνικά σε αρκετούς τομείς και σε πολλά άλλα... Αυτό πιστεύω και γι’ αυτό θα συνεχίσω να προσπαθώ και να δουλεύω. Έχω δει πως ακόμη και οι μεγαλύτεροι παίκτες, οι ολοκληρωμένοι, με χρόνια πείρας, από χρονιά σε χρονιά προσπαθούν όσο δυνατόν περισσότερο να δουλεύουν σε αδυναμίες και κυρίως στη λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά».

-το μέλλον του: «Έχω άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με τον Άρη. Για την ώρα δεν σκέφτομαι τίποτα. Είμαι στον Άρη, έχουμε μπροστά μας ένα σημαντικό ματς με τον Κολοσσό το οποίο θέλουμε να κερδίσουμε και στη συνέχεια υπάρχουν τα πλέι οφ. Αν έρθει κάτι, θα το συζητήσουμε με τον Άρη, θα δούμε τι είναι καλύτερο για όλους και θα αποφασίσουμε. Κάθε πράγμα στον καιρό του».

-την αποχώρηση του Βαγγέλη Αγγέλου: «Ήταν σοκ. Γιατί είχε οργανώσει την ομάδα πολύ καλά. Αποσυντονιστήκαμε... Μετά την αποχώρηση Αγγέλου κάναμε δυο ήττες που πόνεσαν με Κολοσσό και Τρίκαλα».

-τις… εθνικές βλέψεις: «Μακάρι να κληθώ ξανά στην Εθνική. Φέτος υπάρχει και το Ευρωπαϊκό της Εθνικής Νέων Ανδρών στο Ηράκλειο. Πέρυσι στόχος ήταν το μετάλλιο, όμως δεν τα καταφέραμε. Φέτος παίζουμε και στη χώρα μας και υπάρχουν φιλοδοξίες...».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα