Σφαιρόπουλος: «Να... κλείσουμε με νίκη»

Σφαιρόπουλος: «Να... κλείσουμε με νίκη»

bet365

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θέλει απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας (24/4, 18:00) να βγάλουν στο παρκέ τα στοιχεία που δούλεψαν, ώστε να κλείσουν με νίκη τις εντός έδρας υποχρεώσεις τους στην κανονική περίοδο.

Ο Έλληνας τεχνικός του Πανιωνίου μίλησε στο esake.gr για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πάτρας: «Επιστρέφουμε μετά από μεγάλη διακοπή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις και το ζητούμενο είναι να βρεθούμε γρήγορα σε καλό ρυθμό. Το κύριο μέλημα μας τις τελευταίες ημέρες ήταν να δουλέψουμε στον ρυθμό για ένα σημαντικό παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας, ο οποίος στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία και έχει πετύχει πέντε νίκες στους έξι εκτός έδρας αγώνες του. Εμείς πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στην προσπάθεια που θα κάνουμε, ώστε να δείξουμε στο γήπεδο στοιχεία που δουλέψαμε για αυτό το ματς. Θέλουμε τον κόσμο και πάλι κοντά μας, να μας συμπαρασταθεί για να κλείσουμε με επιτυχία τις εντός έδρας αναμετρήσεις μας για την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος».

O Χρήστος Σαλούστρος από τη μεριά των παικτών, είπε: «Είναι ένας δύσκολος αγώνας και ένα δυνατό τεστ εν όψει των playoffs, στα οποία ενδέχεται να αντιμετωπίσουμε τον Απόλλωνα. Εμείς θέλουμε να μπούμε από την αρχή του ματς δυνατά, να μείνουμε συγκεντρωμένοι και στα 40ʼ και να δείξουμε το καλό πρόσωπο μας εν όψει της δύσκολης συνέχειας. Εάν εφαρμόσουμε ότι έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις η έκβαση του αγώνα θα εξαρτηθεί από εμάς. Θα γίνει ένα καλό παιχνίδι και ωραίο για να το παρακολουθήσει ο κόσμος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα