Χωρίς Σπανούλη και Πρίντεζη κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ολυμπιακός

Φάνης Παναγιώτου
Χωρίς Σπανούλη και Πρίντεζη κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ολυμπιακός
Χωρίς τον Γιώργο Πρίντεζη θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός τη Μπαρτσελόνα (14/3, 22:00, ΔΤ) στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκας.

Για τον αρχηγό των back2back πρωταθλητών Ευρώπης ήταν γνωστό πως θα είναι για ακόμα μια αγωνιστική εκτός "μάχης" (σ.σ. ο Σπανούλης δεν έπαιξε ούτε κόντρα στις Φενέρ & Αρμάνι Μιλάνο), ωστόσο η κατάσταση έγινε... χειρότερη, καθώς την αναμέτρηση με τη Μπαρτσελόνα δεν προλαβαίνει ούτε ο Γιώργος Πρίντεζης (10.9 πόντους και 5.4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα).

Ο «υπαρχηγός» του Ολυμπιακού δεν πήρε μέρος στην πρωινή προπόνηση (τελευταία στην Ελλάδα), καθώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στη μέση, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής για το παιχνίδι στη Βαρκελώνη (14/3, 22:00, ΔΤ).

Πρόβλημα προέκυψε και με τον Μάρντι Κόλινς, ο οποίος δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων στο πέλμα, αλλά θα ακολουθήσει την αποστολή για το ματς με τη Μπαρτσελόνα.

Η αποστολή των «ερυθρόλευκων» αποτελείται από τους: Πέτγουεϊ, Σερμαντίνι, Ντάνστον, Περπέρογλου, Παπαπέτρου, Σλούκας, Κόλινς, Σίμονς, Λοτζέσκι, Μάντζαρης, Κατσίβελης και Καββαδάς. Στη Βαρκελώνη θα βρεθούν περίπου 100 φίλοι του Ολυμπιακού.

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στην πρώτη θέση του Group E με ρεκόρ 9-0, ενώ ο Ολυμπιακός μετρά 4 νίκες και 5 ήττες.