Φορτσάρει εν όψει Λαμποράλ Κούτσα ο Παναθηναϊκός

Γιάννης Ράμμας
Φορτσάρει εν όψει Λαμποράλ Κούτσα ο Παναθηναϊκός
Παρόντος Στεφάν Λάσμε και χωρίς απρόοπτο ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία του εν όψει Λαμποράλ Κούτσα (7/3, 21:45/ΔΤ) στο ΟΑΚΑ, όπου θα προσπαθήσει να αποκαταστήσει την τάξη στον ε' όμιλο της Ευρωλίγκας.

Ο Ραμέλ Κάρι είναι μόνος του στο απουσιολόγιό του κι η Λαμποράλ Κούτσα η επόμενη στο πρόγραμμά του. Με μοναδικό απόντα τον 34χρονο Αμερικανό γκαρντ, αφού, όπως ήδη είχε ενημερώσει ο Αργύρης Πεδουλάκης, ο Στεφάν Λάσμε (αντίχειρας) επρόκειται να επιστρέψει εγκαίρως, ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία του εν όψει 9ης αγωνιστικής του ΤΟΡ 16 της Ευρωλίγκας.

Η ισπανική ομάδα μετρά 7 συνεχόμενες ήττες στον ε' όμιλο της διοργάνωσης κι ο «Άρτζι» κι οι παίκτες του θα κάνουν ό,τι περνά για να δώσουν συνέχεια στο αρνητικό σερί της κι οι ίδιοι να επιστρέψουν στις νίκες. Η ολοκλήρωση της αγωνιστικής δεν αποκλείεται να τους βρει εκ νέου στη 2η προνομιούχα θέση κι άπαντες είναι διατεθειμένοι να αδράξουν την ευκαιρία και να τεθούν επικεφαλής στην υπόθεση του πλεονεκτήματος έδρας στα playoffs.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.