Έφτασε ο Ράιτ για τον Παναθηναϊκό (vid)

Έφτασε ο Ράιτ για τον Παναθηναϊκό (vid)

Γιάννης Ράμμας
Έφτασε ο Ράιτ για τον Παναθηναϊκό (vid)

bet365

Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού βρίσκεται απ' το μεσημέρι της Παρασκευής (21/2) ο Ζακ Ράιτ. Το gazzetta.gr βρέθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος».

Ο άλλοτε γκαρντ του Ρεθύμνου και τέως της γερμανικής Μπάμπεργκ προσγειώθηκε στις 14:40 μέσω Μονάχου, έχοντας μαζί του τη γυναίκα και το παιδί του, αρκετές αποσκευές και μπόλικη διάθεση, όπως φάνηκε απ' το χαμόγελό του κι απ' τις πρώτες δηλώσεις του.

«Πρόκειται για μία σπουδαία ευκαιρία σε μία σπουδαία ομάδα. Ο Παναθηναϊκός διαθέτει εξαιρετικό υλικό. Υπάρχει ο Διαμαντίδης κι ο Ούκιτς, αλλά ο Ούκιτς έχει μείνει πίσω λόγω τραυματισμού κι είμαι εδώ για να κάνω το… κομμάτι μου» δήλωσε αρχικά ο 29χρονος Αμερικανός με βοσνιακό διαβατήριο (σ.σ. η μία αποσκευή του ήταν απ' το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Βοσνίας).

«Ήταν πολύ εύκολο να δεχτώ την πρόταση. Λατρεύω την Ελλάδα απ' την εποχή μου στο Ρέθυμνο, ενώ ο Παναθηναϊκός είναι μία σπουδαία ομάδα» εξήγησε στη συνέχεια, πριν προσθέσει για την πρώτη αντίδρασή του στο άκουσμα του ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού: «Χοροπήδησα από τη χαρά μου στο σπίτι μου!»!

«Είμαι έτοιμος για την τεράστια πρόκληση. Ο ρόλος μου ίσως θα 'ναι μικρός, αλλά είμαι εδώ για να κάνω ό,τι μου ζητηθεί. Στόχος μου είναι να κερδίσω, όπως θέλει ο κάθε αθλητής. Θέλω να προσφέρω κι εγώ στην ομάδα, ώστε να πετύχει τους στόχους της» κατέληξε.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα